niezapominajka876
Fanka BB :)
Dziś podziałamy, jutro mam ginekologa to dowiem się czy faktycznie jest blisko owulacjiDziałajcie dziś i jutro najlepiej![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziś podziałamy, jutro mam ginekologa to dowiem się czy faktycznie jest blisko owulacjiDziałajcie dziś i jutro najlepiej![]()
My robiliśmy w zeszłym msc w dniu piku i dzień później w dniu owu i udało się zajść. W tym cyklu robiliśmy dzień przed pikiem i dwa dni później w dniu owu.Kreska mocniejsza niż ranoPik będzie dziś myślicie? Nie wiem czy seks dziś czy jutro lepiej
Rób rób, jak najbardziejZrobiłam drugi test i widzę takiego samego duszka. Rano oczywiście sikanie też w planachzastanawiam się tylko czy robić jutro betę.. jeśli oczywiście będzie ta kreska nadal. Później są święta i wszystko będzie zamknięte..
A to będzie miala przyrost dzień po dniu czy po dwóch dnia ? Bo mi się wydaje, że @penguinlicious wczoraj była na becie@penguinlicious gdzie ta beta bo zjem paznokcie zaraz
We wtorek byłaA to będzie miala przyrost dzień po dniu czy po dwóch dnia ? Bo mi się wydaje, że @penguinlicious wczoraj była na becie![]()
Taki jest planDziałacie dziś?
Ja też czekam, ja też!We wtorek była
Ja też czekam![]()