MamaR
Fanka BB :)
Wynik superRzeczywiście wrzucili już po północy, bo na wyniku była już dzisiejsza data.
Chyba jest ok…?![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wynik superRzeczywiście wrzucili już po północy, bo na wyniku była już dzisiejsza data.
Chyba jest ok…?![]()
CUDOWNIE, WYDUPCASZ Z KRESEKRzeczywiście wrzucili już po północy, bo na wyniku była już dzisiejsza data.
Chyba jest ok…?![]()
No i pięknie!Rzeczywiście wrzucili już po północy, bo na wyniku była już dzisiejsza data.
Chyba jest ok…?![]()
Ja niezmiennie trzymam za Ciebie!!gratuluję wszystkim dziewczynom, które zobaczyły dwie kreski
@MamaR
@penguinlicious
@Roma_ntiko
i trzymam kciuki za resztę![]()
Jest super! Jeszcze raz gratulacje!Rzeczywiście wrzucili już po północy, bo na wyniku była już dzisiejsza data.
Chyba jest ok…?![]()
Pięknie! Gratulacje i życzę nudnej ciąży oraz dbaj o siebie teraz jeszcze bardziejRzeczywiście wrzucili już po północy, bo na wyniku była już dzisiejsza data.
Chyba jest ok…?![]()
U mnie z rana jaśniejsza niż wczoraj wieczorem więc Pik chyba był w nocyNarzekałam na to, że kreska nie ciemnieje, zrobiłam rano test i wyszedł pik. W nocy działaliśmy i teraz zastanawiam się, czy powtórka dziś czy czekać do jutra. Jak myślicie?