Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Taki mam wynik po 44 godz
Ja bym odstawiła proga i zbadała betę za 2 dni, powinnaś spaść. A narazie obserwuj siebie i zjedz coś dobrego.I co mam robić
Mam nadzieję, że zacznie spadać
od 18 kwietnia wieczorkiem już nie wzięłam proga.Ja bym odstawiła proga i zbadała betę za 2 dni, powinnaś spaść. A narazie obserwuj siebie i zjedz coś dobrego.![]()
Progesteron faktycznie niski ale beta przyrosła raczej ok skoro różnica to 44h. Niepojace oczywiście jest, że pierwszy wynik to 15 a po 48 h tylko 19.Taki mam wynik po 44 godz
Pierwszy 13 a drugi 19, ale niewiele to zmienia i tak za malo. We wtorek znowu zbadam.Progesteron faktycznie niski ale beta przyrosła raczej ok skoro różnica to 44h. Niepojace oczywiście jest, że pierwszy wynik to 15 a po 48 h tylko 19.
Racja, 13 było początkowo.Pierwszy 13 a drugi 19, ale niewiele to zmienia i tak za malo. We wtorek znowu zbadam.
No w zasadzie gdyby zrobiła dopiero w piątek pierwsza betę i dzisiaj to nie zauważyłaby że jest jakaś nieprawidłowość,bo ten przyrost teraz chyba mieści się w normieProgesteron faktycznie niski ale beta przyrosła raczej ok skoro różnica to 44h. Niepojace oczywiście jest, że pierwszy wynik to 15 a po 48 h tylko 19.