Justi1234
Fanka BB :)
10 dpo był cień a 11 dpo beta była 13A w którym dpo miałaś pozytywny test, w sensie jakiś cień ? I w którym dpo robiłaś pierwsza betę ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
10 dpo był cień a 11 dpo beta była 13A w którym dpo miałaś pozytywny test, w sensie jakiś cień ? I w którym dpo robiłaś pierwsza betę ?
Teraz ja przepraszam, że piszę niezapisana, ale też stalkuję koleżankiPodczytuję, bo trzymam kciuki tu za długoletnie staraczki i czekam aż los im się odmieni.
Gratulacje dla wszystkich przyszłych Mam. Szczególnie Mama R. jesteś fenomenem z tą ilością badań i niemalże dziecięcą wiarą i tym pozytywnym podejściem, brawo, że osiągnęłaś to, o czym marzyłaś czyli 2 kreseczki.
A teraz @Suuu ja nie miałam praktycznie żadnych objawów cp - brak bólu, plamień, krwawień, brak bólu barku i brzucha. To, co zwróciło moją uwagę to brak bólu piersi i brak mdłości ( w 3 ciążach miałam od początku) beta w dniu @, która była dość niska mimo prawidłowych początkowych przyrostów. Przyrosty badałam 3 razy i wszystkie były prawidłowe, więc do wizyty u lekarza juz nie powtarzałam ich. Tak na prawdę pierwszym sygnałem był brak śladów ciąży w macicy na wizycie u lekarza, który wtedy miał mi potwierdzić ciążę. Wszystkie objawy cp poza nieprawidłowymi przyrostami pojawiły się chwilę przed 7 tyg ciąży. Także działaj, szukaj lekarza i zadbaj o siebie.
Ja jestem w trakcie testowania, ale póki nie ma drugiej kreski to też winko wleciało u teściówA pro po picia w trakcie starań, urodzinowy drineczek dziś wleciał![]()
Pij, może to ostatnie winko na kolejne lataJa jestem w trakcie testowania, ale póki nie ma drugiej kreski to też winko wleciało u teściów![]()
Ja też jeśli zajdę w ciążę będę chciała powiedzieć bliskim (rodzicom, teściowej, przyjaciołom, reszcie bliskiej rodziny) po pierwszym USG. Wyjątkiem jest moja przyjaciółka która dowie się jako pierwsza. Marzy mi się w ogóle zajściem w ciążę teraz żeby móc na pierwszym tańcu podczas wesela jakoś ogłosić ciążę np pod koniec żeby narzeczony wyciągał z kieszenie zdjęcia USGJa od dawna nie pije alko więc przynajmniej nikt nie sugerował ciąży że odmawiam wina do obiaduPóki nie zobaczę kropka na USG to nie chce mówić rodzinie.
Piękny scenariuszJa też jeśli zajdę w ciążę będę chciała powiedzieć bliskim (rodzicom, teściowej, przyjaciołom, reszcie bliskiej rodziny) po pierwszym USG. Wyjątkiem jest moja przyjaciółka która dowie się jako pierwsza. Marzy mi się w ogóle zajściem w ciążę teraz żeby móc na pierwszym tańcu podczas wesela jakoś ogłosić ciążę np pod koniec żeby narzeczony wyciągał z kieszenie zdjęcia USG![]()
Mam nadzieję, że tak będzie, ale mam dziwne przeczucie, że się nie udało.Pij, może to ostatnie winko na kolejne lataw piątek mamy wesele u przyjaciół i będzie drink bar, też sobie wypije niejednego Aperolka
![]()