reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

☀️🌷KWIETNIOWE KRESKI☀️🌷 Mrozy żegnamy, a za 9 miesięcy dzieciątka nasze powitamy 👶

Zrobiłam dziś drugi test i się załamałam, bo wyszła biel, ale po 7-10 minutach jakiś duszek jest... Nie wiem czy Wy go wgl widzicie czy tylko ja już mam urojenia ?
Ten na dole to test owu, został mi ostatni i chciałam zobaczyć jaki wyjdzie. Ale też lichy wyszedł, więc boję się, że się nie udało 😞 Dzisiaj 11dpo. No i mocz niestety miałam rozcieńczony, bo siaklam o 4:30 a wtedy testu mi się nie chciało robić, więc sikam 7:30😜

Edit: zapomniałam wstawić zdj 😂
Ja raczej nic nie widzę na tym ciążowym. :(

reklama
Zrobiłam dziś drugi test i się załamałam, bo wyszła biel, ale po 7-10 minutach jakiś duszek jest... Nie wiem czy Wy go wgl widzicie czy tylko ja już mam urojenia ?
Ten na dole to test owu, został mi ostatni i chciałam zobaczyć jaki wyjdzie. Ale też lichy wyszedł, więc boję się, że się nie udało 😞 Dzisiaj 11dpo. No i mocz niestety miałam rozcieńczony, bo siaklam o 4:30 a wtedy testu mi się nie chciało robić, więc sikam 7:30😜

Edit: zapomniałam wstawić zdj 😂
No ja jakiegoś duszka tam widzę, trzymam kciuki 🤞🏻

Ja dzisiaj 27 DC i 11dpo. I też biało, aczkolwiek jakiegoś mikro duszka widzę i się zastanawiam czy tylko ja go widzę, czy on jest tam naprawdę... W pierwszej ciąży przy córce to mi wyszła blada kreska tydzień po terminie @. A w marcu wyszedł mi cień w 12dpo, ale biochem.

Dziewczyny, oceniajcie te moje testy na poprzedniej stronie, bo ja tu czekam !!! 😂
Ja też coś bardzo bladziutko ale widzę. Moim zdaniem warto jeszcze czekać, a cykle masz zazwyczaj 30dniowe tak?

Ja dzisiaj 27 DC i 11dpo. I też biało, aczkolwiek jakiegoś mikro duszka widzę i się zastanawiam czy tylko ja go widzę, czy on jest tam naprawdę... W pierwszej ciąży przy córce to mi wyszła blada kreska tydzień po terminie @. A w marcu wyszedł mi cień w 12dpo, ale biochem.

Dziewczyny, oceniajcie te moje testy na poprzedniej stronie, bo ja tu czekam !!! 😂
Ja go widzę 😉

Ja też coś bardzo bladziutko ale widzę. Moim zdaniem warto jeszcze czekać, a cykle masz zazwyczaj 30dniowe tak?
Mam bardzo różnie. Raczej takie 29-30 dni, aczkolwiek czasem się zdarza, że 27 czy 26 , ale to raz na jakiś czas. Mylę, że moje jeszcze czas, albo po prostu w tym miesiącu kicha i tyle. Niestety w brzuchu mnie ćmi jak na okres...

reklama
Do góry