reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

☀️🌷KWIETNIOWE KRESKI☀️🌷 Mrozy żegnamy, a za 9 miesięcy dzieciątka nasze powitamy 👶

Dziewczyny taki mam wynik. Co mam robić i myśleć?
16.04 beta 13
18.04 beta 19
20.04 beta 34
22.04 beta 78

Progesteron niski, bo nie przyjmuje go, odstawiłam...
No nie rośnie prawidłowo niestety 😞 Moja znajoma tak miała na początku, ostatni przyrost był nawet prawidłowy (jak tutaj), pojawił się zarodek z sercem, ale od początku biło za wolno. Niestety, mimo tego że pojawiła się nadzieja, uważam, że od początku ta ciąża nie rozwijała się prawidłowo i nie miała szans 😕

reklama
Zrobiłam dziś drugi test i się załamałam, bo wyszła biel, ale po 7-10 minutach jakiś duszek jest... Nie wiem czy Wy go wgl widzicie czy tylko ja już mam urojenia ?
Ten na dole to test owu, został mi ostatni i chciałam zobaczyć jaki wyjdzie. Ale też lichy wyszedł, więc boję się, że się nie udało 😞 Dzisiaj 11dpo. No i mocz niestety miałam rozcieńczony, bo siaklam o 4:30 a wtedy testu mi się nie chciało robić, więc sikam 7:30😜

Edit: zapomniałam wstawić zdj 😂
Ja widzę duszka na ciążowym 🤞🏼🩷

@Patii26 powtarzałaś wieczorem test ? 😆
Oczywiście. I biel. Ale niestety też mocz rozcieńczony... Narzeczony mi kupi dziś w aptece test super czuły z pink płytkowy i jutro będę testować na nim i na easyhome. Może jutro jeszcze coś się pojawi, bo będzie 12dpo. W marcu 12dpo miałam delikatnego bladziocha, cień cienia.
Ale coś mam źle przeczucia.
Czy której wyszły testy cienie dopiero później po owulacji ? No w 13-14 dpo lub później ?

Załączniki

• IMG20250422190453.jpg
    IMG20250422190453.jpg
    868,5 KB · Wyświetleń: 114
Oczywiście. I biel. Ale niestety też mocz rozcieńczony... Narzeczony mi kupi dziś w aptece test super czuły z pink płytkowy i jutro będę testować na nim i na easyhome. Może jutro jeszcze coś się pojawi, bo będzie 12dpo. W marcu 12dpo miałam delikatnego bladziocha, cień cienia.
Ale coś mam źle przeczucia.
Czy której wyszły testy cienie dopiero później po owulacji ? No w 13-14 dpo lub później ?
Kiedyś szukałam informacji na ten temat i zdarzają się bladziochy w 13 i 14 dpo ale one na ogół kończą się biochemiczną - oczywiście mówimy tu o potwierdzonej owulacji.

Dziewczyny które są po biochemicznej, po ilu dniach przyszło krwawienie? Ja już raz miałam kilka lat temu prawdopodobnie i wtedy chyba było to po około tygodniu od terminu @ ale już nie pamiętam dokładnie.

Jak kawa śmierdzi to już sikaj na patyk 🤪 ja tak miałam
Wyskoczyłam dziś z pracy na hcg, bo akurat testy mi się skończyły i dopiero kupiłam wtedy. Wynik hcg 10,59... to 25dc około 12dpo. Test strumieniowy jeszcze jest całkiem biały. W piątek miał być @ będę sprawdzać czy to falszywy alarm czy coś się dzieje.

Załączniki

• 20250422_173636.jpg
    20250422_173636.jpg
    1,1 MB · Wyświetleń: 157
reklama
Dziewczyny które są po biochemicznej, po ilu dniach przyszło krwawienie? Ja już raz miałam kilka lat temu prawdopodobnie i wtedy chyba było to po około tygodniu od terminu @ ale już nie pamiętam dokładnie.
U mnie chyba była beta 16 z tego co pamiętam,a po dwóch dniach dostałam okres i beta już spadała.gdybym nie robiła testu i bety to myślałbym że okres spóźnił się dwa dni bo był taki jak zawsze

Do góry