reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

☀️🌷KWIETNIOWE KRESKI☀️🌷 Mrozy żegnamy, a za 9 miesięcy dzieciątka nasze powitamy 👶

reklama
Ja dzisiaj mam planowo dostać @. Póki co nic nie zwiastuje na to. Dziś testu rano nie robiłam ( miałam zrobić tylko dla formalności ) bo nie miałam czasu, ale zrobię w ciągu dnia sobie. Dzisiaj 30dc i 14dpo.

Kurde jakoś tak czuję jakbym miała dostać miesiączki :( tak mi ciężko w podbrzuszu, cycki bolą, delikatnie różowy śluz przy sikaniu. Dziś 24dc, ostatnie cykle były 27/29/30. Dziś mamy wesele więc nie chciałbym dostać okresu na nim chociaż wczorajszy progesteron raczej wyklucza dzisiejszy okres

Kurde jakoś tak czuję jakbym miała dostać miesiączki :( tak mi ciężko w podbrzuszu, cycki bolą, delikatnie różowy śluz przy sikaniu. Dziś 24dc, ostatnie cykle były 27/29/30. Dziś mamy wesele więc nie chciałbym dostać okresu na nim chociaż wczorajszy progesteron raczej wyklucza dzisiejszy okres
ehh, no lepiej żeby to była bardziej implantacja (?) trzymam kciuki za wspólne testowanie po weekendzie :p

reklama
Do góry