reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

In vitro 2022

reklama
Dziś 23dpt.
Tak bardzo się boję że nawet ciężko mi to wam opisać....muszę cierpliwie czekać do ósmego
Już by wszystko było widać! Jest serduszko! 😀 to Cie przetrzymuje lekarz! Ja jestem zdania że jak sie martwię to idę do lekarza. W tej ciąży jak zobaczyłam w 5+6 serduszko to już wiedziałam że będzie ok. Tydzień później jak zaczęłam plamić bo mi za wcześnie prolutex odstawił to czułam że z dzieckiem jest wszystko ok. Sama wróciłam do starych dawek prolutexu i poszłam już do nowego lekarza po 2 dniach. Dla mnie później były ok wizyty co miesiąc ale są dziewczyny które potrzebują częściej i uważam że powinny mieć częściej 😀 najważniejszy spokój w głowie! Wielkie kciuki za Ciebie 😀

Hahaha fajny ten brat? Bo jeszcze mogę zmienić datę 😉
Asia przemysl tylko bo to dzień po wolnym😆 pamiętam historie znajomej że miała termin na początek stycznia i próbowała zaczarować tak by urodzić by lekarze zdążyli wytrzeźwieć po sylwestrach i świętach😉 oczywiście traktuje to z przymrużeniem oka, bo sama nigdy nie spotkałam lekarza pod wpływem itp

Asia przemysl tylko bo to dzień po wolnym😆 pamiętam historie znajomej że miała termin na początek stycznia i próbowała zaczarować tak by urodzić by lekarze zdążyli wytrzeźwieć po sylwestrach i świętach😉 oczywiście traktuje to z przymrużeniem oka, bo sama nigdy nie spotkałam lekarza pod wpływem itp
Wiem i mówiłam to dr czy nie lepiej może poza długim weekend a ona że to nie ma problemu i że tak ma być. To już nie dyskutowałam... myślałam że planowe cc robią pon, wt śr 😉
Może po sylwestrze bym się bała ale żeby tak pić w boże Ciało? 😉

reklama
Do góry