Hahaha fajny ten brat? Bo jeszcze mogę zmienić datę@LuuLaa ma termin cc na urodziny mojego jednego brata a Ty drugiego![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hahaha fajny ten brat? Bo jeszcze mogę zmienić datę@LuuLaa ma termin cc na urodziny mojego jednego brata a Ty drugiego![]()
Dziś 23dpt.Może Cię boli właśnie przez endometrioze? Jak będzie źle to się umów wcześniej do lekarza. Który masz teraz dpt?
Już by wszystko było widać! Jest serduszko!Dziś 23dpt.
Tak bardzo się boję że nawet ciężko mi to wam opisać....muszę cierpliwie czekać do ósmego
Pamiętam twoją historię dlatego rozumiem twoje obawy ale proszę nie odbieraj sobie radości z tej ciąży. Niech każdy dzień będzie waszym wspólnym dniem.Dziś 23dpt.
Tak bardzo się boję że nawet ciężko mi to wam opisać....muszę cierpliwie czekać do ósmego
FajnyHahaha fajny ten brat? Bo jeszcze mogę zmienić datę![]()
Asia przemysl tylko bo to dzień po wolnymHahaha fajny ten brat? Bo jeszcze mogę zmienić datę![]()
Wiem i mówiłam to dr czy nie lepiej może poza długim weekend a ona że to nie ma problemu i że tak ma być. To już nie dyskutowałam... myślałam że planowe cc robią pon, wt śrAsia przemysl tylko bo to dzień po wolnympamiętam historie znajomej że miała termin na początek stycznia i próbowała zaczarować tak by urodzić by lekarze zdążyli wytrzeźwieć po sylwestrach i świętach
oczywiście traktuje to z przymrużeniem oka, bo sama nigdy nie spotkałam lekarza pod wpływem itp
To kiedy do szpitala masz się zgłosić ?Wiem i mówiłam to dr czy nie lepiej może poza długim weekend a ona że to nie ma problemu i że tak ma być. To już nie dyskutowałam... myślałam że planowe cc robią pon, wt śr
Może po sylwestrze bym się bała ale żeby tak pić w boże Ciało?![]()
Tam wygląda to tak że mam być rano w szpitalu 20.06, od razu robią cc i po 2 dobach do domku! O ile wszystko jest okTo kiedy do szpitala masz się zgłosić ?