LadyStrejser
Fanka BB :)
Ja się narazie na majówki nie zapisuję - poczekam na rozwój sytuacji, jak dostanę okresu na początku maja to się wtedy zapisze na testowanie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Może nie będzie potrzeby się zapisywaćJa się narazie na majówki nie zapisuję - poczekam na rozwój sytuacji, jak dostanę okresu na początku maja to się wtedy zapisze na testowanie![]()
To inaczej, kiedy miałaś ostatnią @ ? Bo ja 27.03.Tak dokładnie ten sam dzień @ tylko ja cykle 28 dni średnio i wyliczyłam termin na 3.01 a Ty 1.01 jak dobrze kojarzę...
Ja 20.03To inaczej, kiedy miałaś ostatnią @ ? Bo ja 27.02.
Aa skąd oni wiedzą heh bo USG czy co jutro się spytam no może będzie ta fajna lekarka to dopytam o wszystko na spokojnieBo powiedzieli że w moim przypadku nie ma potrzeby, bo to był pech i żeby próbować i jak nie wyjdzie to dopiero wtedy będziemy myśleć2 innym babeczkom z tym samym od razu zalecili by zrobić, więc to już pytanie do lekarzy nie do mnie
Ja się pomyliłam, ale już poprawiłam, bo napisałam 27.02 zamiast 27.03Ja 20.03![]()
Ooo nie nie nie nie. Nie oddam tak latwo!!! @Peppcia @Pierwsze 🥰 prosze sie wypowiedziecCzerwcowe zaklepała już albo @Peppcia albo @Pierwsze 🥰 , nie oamietam która
Nigdy bijatyki nie było o założenie wątku a teraz bijatyka hahaha![]()
Taka z Ciebie kolezanka… ok…Hahha tak ja się zapowiedziałam![]()
Sie okaze ze beda kolejki jak na NFZ. Kreski lepiej od niego bardziej skuteczneCo tu się dziejeZawsze trzeba było namawiać by ktoś prowadził wątek a tu bitwy
Ale już jest majowy więc po zawodach
![]()
Haha nie wiem jak to było ale jak ci zależy to weź czerwiec a ja wezmę lipiec