Ja dżinsy bez problemu narazie dopinam, ale w obcisłej elastycznej sukience dziś widziałam że mi dół brzucha odstaje
Mam nadzieję że będę miała ten brzuszek szybciej niż w 1 ciąży. Wtedy do końca 5 miesiąca czekałam
A te początki to takie że nie wiadomo czy się przejadłam czy ciąża
Jak mi szybko nie wyskoczy to na to lato muszę ciuchy nowe kupić. Bo ja wszytko dopasowane noszę i właśnie jak wzdęty będzie pewnie wyglądał A nie jak ciąża 
reklama
Artemida90
Fanka BB :)
No ja miałam sesję ciążową w ok 30tygodniu i ładny miałam brzuszek - w sukience pięknie wyglądałTo ja w poprzedniej też 10kg przytyłam, ale po mnie nie było widać takiego brzuszka, chyba że się specjalnie wyeksponowałam.
No ja jak weszłam w piątek na wagę to mi szczeka opadła, ile kg w 3 miesiące przybrałam.
Lwica1410
Jak byłam w pracy ok.33 tygodnia to znajomi pytali kiedy urodziłam, koleżanki podłapaly i był ubaw z nich.No ja miałam sesję ciążową w ok 30tygodniu i ładny miałam brzuszek - w sukience pięknie wyglądał
penguinlicious
Moderator
Bardzo mi przykroNiestety muszę się pożegnać, beta spadła do 70 (w piątek 93,40) prog 9. Jak przy pierwszym poronieniu tsh wyszło prawie 5, może to przyczyna (2miesiace temu miałam 2,2 nie wiem czemu tak skacze) Mam nadzieję, że szybko się zacznie oczyszczanie.
3mam za was wszystkie mooocno kciuki za nudne i donoszone ciąże![]()
Artemida90
aaa to nie, ja miałam ładną piłeczkę mimo że na codzień mam spore 2 oponki na brzuchuJak byłam w pracy ok.33 tygodnia to znajomi pytali kiedy urodziłam, koleżanki podłapaly i był ubaw z nich.
MamaR
Ja mam taką koleżankę plus size że u niej praktycznie do porodu nie było widać że jest w ciążyPoprzednia ciąża przechodziłam w tych samych ciuchach co zawsze. Zobaczymy jak będzie tym razem. Patrząc na BMI to jestem otyła, i brzuszek ciążowy to taki średni był.
O nieNiestety muszę się pożegnać, beta spadła do 70 (w piątek 93,40) prog 9. Jak przy pierwszym poronieniu tsh wyszło prawie 5, może to przyczyna (2miesiace temu miałam 2,2 nie wiem czemu tak skacze) Mam nadzieję, że szybko się zacznie oczyszczanie.
3mam za was wszystkie mooocno kciuki za nudne i donoszone ciąże![]()
Roma_ntiko
Mam fotę z synem z mega widocznym brzuszkiem ciążowym w chyba 13-14 tyg ciąży (takim nie ze dużym, tylko ze widać, że to ciążowy). Bardzo szybko mnie wywaliło, a to pierwsza ciąża była.
Wczoraj sobie zrobiłam fotę z takim sam brzuszkiem

(bo tak mnie ten progesteron wzdyma)
Wczoraj sobie zrobiłam fotę z takim sam brzuszkiem
MamaR
U mnie też już widoczny. Nie myślałam że progesteron tak działa a biorę luteinę 200 dwa razy dziennieMam fotę z synem z mega widocznym brzuszkiem ciążowym w chyba 13-14 tyg ciąży (takim nie ze dużym, tylko ze widać, że to ciążowy). Bardzo szybko mnie wywaliło, a to pierwsza ciąża była.
Wczoraj sobie zrobiłam fotę z takim sam brzuszkiem(bo tak mnie ten progesteron wzdyma)
reklama
marietta2112
Cześć wszystkim, mam na imię Mirela lat 38 w grudniu. Na razie bezdzietna lambadziara
, na koncie biochem w styczniu.
Nieśmiało wchodzę, po trzech badaniach bety i mam zamiar zostać do grudnia
Beta z trzech pomiarów
22.04 10,59
25.04 65,65
28.04 282,64
Obecny przyrost niespełna 170%
Progesteron
25.04 23,74
28.04 22,09
Delikatny spadek... martwićsię?
Ostatnia miesiączka 29.03, termin niby 3.01, ale ja muszę w tym roku i już
Ginekolog umówiony na 6 maja, mam nadzieje, ze będzie już coś widać.
Chciałabym tu zostać, ze względu na dziewczyny z kwietniowych kresek.
Nieśmiało wchodzę, po trzech badaniach bety i mam zamiar zostać do grudnia
Beta z trzech pomiarów
22.04 10,59
25.04 65,65
28.04 282,64
Obecny przyrost niespełna 170%
Progesteron
25.04 23,74
28.04 22,09
Delikatny spadek... martwićsię?
Ostatnia miesiączka 29.03, termin niby 3.01, ale ja muszę w tym roku i już
Ginekolog umówiony na 6 maja, mam nadzieje, ze będzie już coś widać.
Chciałabym tu zostać, ze względu na dziewczyny z kwietniowych kresek.
Podziel się: