tikanis
CieRpliWa
bablyss- dziekuje kochanie za te slowa.. ale strasznie mi przykro ze chcesz nas opuscic:// na az tak dlugoo
marzenixx- moaj kochana:*
a mi sie przyplatalo jakies zapalenie, objawia sie to bialymi mlecznymi sluzem lub uplawami nie wiem co to jest.. plus klucie jajnika.. w sumie nie bylam jeszcze u lekarza ale dzownilam i powiedzial ze pewno to zapalenie i mam przyjsc w czwartek da mi globulki.. a w wtorek do szpitala ide i 13 bede miala operacje.. nie moge sie doczekac.. az zione optymizmem
))
buzka kochane
marzenixx- moaj kochana:*
a mi sie przyplatalo jakies zapalenie, objawia sie to bialymi mlecznymi sluzem lub uplawami nie wiem co to jest.. plus klucie jajnika.. w sumie nie bylam jeszcze u lekarza ale dzownilam i powiedzial ze pewno to zapalenie i mam przyjsc w czwartek da mi globulki.. a w wtorek do szpitala ide i 13 bede miala operacje.. nie moge sie doczekac.. az zione optymizmem
buzka kochane

i faktycznie zioniesz optymizmem!! tak trzymaj!!
i o dziwo rano sie sama obudzilam chyba faktycznie moj organizm wypoczoł!!!
ale bedziesz tutaj zagladac zobacz ja tez jeszcze nic tego ...;-) a siedzie tu i truje dziewczynom
zycze szybkiej zmiany pracki na wymarzona i od razu umowy na czas nieokrleslony zebys szybciutko tu wrocila
itd Po tych kilku niepowodzeniach bpostanowilam wyluzowac bo i ja juz nie wyrabialam i mezus na tym bardzo ucierpial(mam na mysli moje humory). I udalo mi sie przestac myslec (tak bardzo) zeby lylko zajsc w ciaze...az do tego 28 lipca gdzie powinnam dostac miesiaczke ktora przez ostatnie miesiace dyla bardzo regularna .I do czego zmierzam .. otoz jedyne co sie pojawilo to takie brazwe cos
jak sie ma zawsze na samym poczatku co daje znac ze okres przyjdzie niedlugo i trwalo to przez 3 dni. W ciagu tych dni poczulam takie chwilowe mocne uklucie w brzuchu hmm.