reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

🌸👶🏼MAJOWE KRESKI🌸👶🏼

Oj mam podobnie 🙈 możemy sobie piątkę przybić. Już się dziś poryczałam na ramieniu męża.
I jeszcze wkurza mnie to, że pierwszy cykl starań, udało się i biochem. A teraz CISZAAAAA... NIC..

Który cykl starań u ciebie?
Pół roku minęło. Ja chodzę jak osa 🐝 po domu

reklama
Cześć dziewczyny . Dzisiaj dzień spodziewanej miesiączki - test zrobiony w ciągu dnia czułość 25. Jestem po 2 poronieniach , ale wcześniej w tym terminie były bledziochy, dziś bardzo mocne kreski . Profilaktycznie zaczęłam brać duphaston, bo obawiam się, że znowu dojdzie do poronienia … jutro i środa badania . Lęk przeogromny …
Piękne krecha! ♥️

Cześć dziewczyny . Dzisiaj dzień spodziewanej miesiączki - test zrobiony w ciągu dnia czułość 25. Jestem po 2 poronieniach , ale wcześniej w tym terminie były bledziochy, dziś bardzo mocne kreski . Profilaktycznie zaczęłam brać duphaston, bo obawiam się, że znowu dojdzie do poronienia … jutro i środa badania . Lęk przeogromny …
Gratulacje i mam nadzieję że tym razem będzie wszystko w porządku u Ciebie❤️ 🙂 ale tak jak wiesz zapewne na kreskach udzielają się dziewczyny które były zapisane.z tego co widziałam jest już grupa styczniowych mam :) nie wyskakujemy tutaj z pozytywnym testem jeśli nie byłyśmy zapisane :)

Gratulacje i mam nadzieję że tym razem będzie wszystko w porządku u Ciebie❤️ 🙂 ale tak jak wiesz zapewne na kreskach udzielają się dziewczyny które były zapisane.z tego co widziałam jest już grupa styczniowych mam :) nie wyskakujemy tutaj z pozytywnym testem jeśli nie byłyśmy zapisane :)
jasne, nie wiedziałam. Pozdrawiam i wszystkiego dobrego dla was, powodzenia :)

reklama
Do góry