Patii26
Fanka BB :)
Ijee, cudownie

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ijee, cudownie
Tyłozgięcie... córka z tego że się pochyliłam bo coś spadło a że wypięta to atak męża nastąpiłZ tym trzymaniem nóg w górze to nie jest mit.
Bardziej nogi w górze się trzyma wtedy jak ma się tyłozgięcie macicy bo plemniki ciężej mają tam dotrzeć.
Gratulacje! I Spokojnych miesięcy
A badalas teraz progesteron też ? Jeśli jest okej i przyrost będzie w normie to pewnie zbadalabym tylko raz przyrostCzy jeden przyrost jak zrobię bety wystarczy?
Bo ja w sumie dzisiaj 11dpo, 23dc.
Ja pierwszy raz i w sumie nic nie wiem![]()
to w sumie zależy od Ciebie. Czy raz Ci starczy i będziesz spokojna czy chcesz zobaczyć więcej. Ja z tych osób, które sprawdziłyby więcej razyCzy jeden przyrost jak zrobię bety wystarczy?
Bo ja w sumie dzisiaj 11dpo, 23dc.
Ja pierwszy raz i w sumie nic nie wiem![]()
Ja też 95Ja rocznik 95 i kojarzę, że kiedyś oglądałam, ale już nie pamiętam co tam było![]()
Badałam w piątek, był przy górnej granicy wg widełekA badalas teraz progesteron też ? Jeśli jest okej i przyrost będzie w normie to pewnie zbadalabym tylko raz przyrost
Ja na pierwszą się chyba umowie z pakietu, a zaraz później już do docelowego lekarzato w sumie zależy od Ciebie. Czy raz Ci starczy i będziesz spokojna czy chcesz zobaczyć więcej. Ja z tych osób, które sprawdziłyby więcej razychociaż po to żeby wiedzieć kiedy mniej więcej mogę iść do gina żeby było już coś widać