annn1
Fanka BB :)
Hmm a może iA to nie był arbuz?![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hmm a może iA to nie był arbuz?![]()
Arbuz arbuzA to nie był arbuz?![]()
to był arbuz, ale ananas też nie zaszkodzi na zagnieżdzenieWłaśnie mi przypomniałaś o miksturze z ananasa
Ile dni przed transferem zaczynacie pić miksturę z buraka i ananasa?
Arbuz, burak i imbir. Znalazłam przed chwilą info, że od dnia transferu do 10dpt, ale to wpis z jakiegoś forum sprzed kilku lat. Ale podbijam, też chętnie się dowiem. Ten burak to gotowany? Bo ja cały czas myślałam, że to się z surowego robi, a przed chwilą gdzieś mi mignęło, że gotowany.Hmm a może i. Czyli ananas to po transferze ?
Ja zaczynam na 3-4 dni przed transferem. Arbuz, imbir i burak surowy. Blenduje wszystko razem. Robię porcję na parę dni od razu i do lodówkiArbuz, burak i imbir. Znalazłam przed chwilą info, że od dnia transferu do 10dpt, ale to wpis z jakiegoś forum sprzed kilku lat. Ale podbijam, też chętnie się dowiem. Ten burak to gotowany? Bo ja cały czas myślałam, że to się z surowego robi, a przed chwilą gdzieś mi mignęło, że gotowany.![]()
Ja to próbowałam stosować ale przez gardło nie przeszło mi.Ja zaczynam na 3-4 dni przed transferem. Arbuz, imbir i burak surowy. Blenduje wszystko razem. Robię porcję na parę dni od razu i do lodówki![]()
Mam to samoJa to próbowałam stosować ale przez gardło nie przeszło mi.
Poprostu nie dam rady tego pić![]()
to ja tak miiałam z zawkasem z buraka. No wracało mi się. Wypiłam pół, resztę wylałam.Ja to próbowałam stosować ale przez gardło nie przeszło mi.
No konsystencja jest straszna. Mi lepiej wchodzi taki mocno zimny, albo jak przegryzam arbuzemJa to próbowałam stosować ale przez gardło nie przeszło mi.
Oj to też testowałam.to ja tak miiałam z zawkasem z buraka. No wracało mi się. Wypiłam pół, resztę wylałam.