reklama
Hermeneg
Fanka BB :)
to ja tak miiałam z zawkasem z buraka. No wracało mi się. Wypiłam pół, resztę wylałam.
Ja bardzo lubię

Lily_of_the_valley
Nie nastawiaj się negatywnieHeh ciekawe czy dam radę to pić, bo mój mąż się że mnie zawsze śmieje że ja mam królewskie podniebienie![]()
składniki takie niepozorne i wydaje się, że połączenie ich powinno być smaczne i słodkie
![]()
![]()
Lily_of_the_valley
U mnie początki z zakwasem były ciężkie, piłam z zatkanym nosemJa bardzo lubięswojego czasu robiłam sama ale teraz już mi się nie chce
![]()

Hermeneg
U mnie początki z zakwasem były ciężkie, piłam z zatkanym nosema teraz już względnie mi smakuje
swojego jeszcze nie robiłam - kupuję w lidlu i piję pół butelki dziennie. Chociaż chyba zrobienie samemu to nie jest jakaś filozofia, co nie?
Nie, coś Ty

amusedxxx
Moderator
Mi też smakowałoNie wiem, o co Wam chodzi - mi mega smakowało i mogłam na potęgę pic, ale pamietam, ze jak się za bardzo opilam to miałam rewolucje żołądkowe![]()

spoko23
Ja też jestem fanem wszystkiego buraczanego. Jak byłam mała to podobno jedyna zupa jaką chciałam jeść to barszcz, non stopJa bardzo lubięswojego czasu robiłam sama ale teraz już mi się nie chce
![]()

LadyCaro
barszcz lubię, sok z buraka też. Ale ten kwas w zakwasie powoduje, że mi się cofaJa też jestem fanem wszystkiego buraczanego. Jak byłam mała to podobno jedyna zupa jaką chciałam jeść to barszcz, non stop![]()

reklama