niezapominajka876
Fanka BB :)
WstawiamDziękuję Wam dziewczynyteraz tylko czekać do czwartku na przyrost
26dc, 11 dpo

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
WstawiamDziękuję Wam dziewczynyteraz tylko czekać do czwartku na przyrost
26dc, 11 dpo
Tak samo miałam, po odstawieniu leków plamienie przyszło po 4 dniach, a krwawienie po kolejnych 2Nie dostałam bo do wizyty miałam trzymać leki, a wizyta jutro![]()
Ja chyba patrząc na to co wcześniej dziewczyny pisały nie brałabym proga, beta jest malutka jak na 17dpo…Kurde dziewczyny, teraz mi lekarka napisała w aplikacji czy mam progesteron i czy biorę, bo wysłałam jej wczoraj wiadomość z wynikiem bety. Zaczynam mieć kaca moralnego, że już wczoraj nie wzięłam tego utrogestanu… co Wy o tym myślicie?No ale kurcze przy becie 13,70 w 17dpo jak dla mnie nie ma co się łudzić
, mój test z dzisiaj negatyw
doradźcie
![]()
Dzięki Kochana, mój progesteron z wczoraj 10,20… zobaczymy jak jutroTak samo miałam, po odstawieniu leków plamienie przyszło po 4 dniach, a krwawienie po kolejnych 2
Tymbardziej, że kreski były a nie ma, nie chcę sobie robić niepotrzebnej nadzieiJa chyba patrząc na to co wcześniej dziewczyny pisały nie brałabym proga, beta jest malutka jak na 17dpo…
No dokładnie… nie ma co wydłużać cyklu.Tymbardziej, że kreski były a nie ma, nie chcę sobie robić niepotrzebnej nadziei![]()
Ja bym nie brała.Kurde dziewczyny, teraz mi lekarka napisała w aplikacji czy mam progesteron i czy biorę, bo wysłałam jej wczoraj wiadomość z wynikiem bety. Zaczynam mieć kaca moralnego, że już wczoraj nie wzięłam tego utrogestanu… co Wy o tym myślicie?No ale kurcze przy becie 13,70 w 17dpo jak dla mnie nie ma co się łudzić
doradźcie
![]()
Kochana, nie ma sensu już brać tego leku skoro beta tak niska na 17dpo. A testy wychodzą już negatywne. Nie ma co przedłużać cyklu.Kurde dziewczyny, teraz mi lekarka napisała w aplikacji czy mam progesteron i czy biorę, bo wysłałam jej wczoraj wiadomość z wynikiem bety. Zaczynam mieć kaca moralnego, że już wczoraj nie wzięłam tego utrogestanu… co Wy o tym myślicie?No ale kurcze przy becie 13,70 w 17dpo jak dla mnie nie ma co się łudzić
doradźcie
![]()
Ja też później miałam wyrzuty, że brałam ten progesteron bo robiłam sobie nadzieję, a tylko sobie przedłużałam cykl. Też trochę wina lekarza bo mi nie odpisywał, a chciałam usłyszeć z jego strony, że na pewno mam odstawić. (Wizyta była ponad tydzień po pozytywnym teście)No dokładnie… nie ma co wydłużać cyklu.