Nie zawsze się daDlatego lepiej przygotować organizm jeszcze przed pozytywnym testem![]()
reklama
Pchełka216
Fanka BB :)
polecam probody, po tym chlebie nie wywala cukru, i oczywiście pol talerza warzyw. Sama jeszcze tego nie robie, a cukrzycę będę mieć na bank, bo w poprzedniej ciazy też miałam. Także niedługo tu będą wymiany dietek i posiłkówJem ostatnio tylko chrupkie pieczywo i kupiłam sobie dzisiaj żytnie dla odmiany, cukier po godzinie wywaliło mi do 177chyba będę jest tą tekturę do końca ciąży a tak bym zjadła bułkę...
no i właśnie, teraz mam takie mdlosci/ ciezki żołądek, że tylko niektóre pokarmy wchodzą
Trzymaj się Bardzo mi przykroTakże będę się z Wami żegnać. Niby człowiek wie, że to się może wydarzyć ale jednak jest ciężko. Trzymam za Was kciuki! Spokojnych ciąż
mam pytanie do dziewczyn które mają stratę za sobą: ile musiałyście odczekać ze staraniem się ? Co do zabiegu to jeszcze nie wiadomo czy będą go robić, więc interesuje mnie opcja bez łyżeczkowania jak i z .
Ja miałam bez łyżeczkowanie tzn nie zgodziłam się na łyżeczkowania ale w zamian dostałam dwie tabletki na poronienie choć i tak już byłam w trakcie ale miały wspomóc żeby wszystko się oczyściło i z tego co mi lekarz mówił to lepiej beż łyżeczkowania jeśli chcecie starać się nadal o baby…
Dzięki, że pytaszA jak sytuacja u Ciebie ? Kiedy jaka kontrola? Czy już tylko czekasz? (Chyba najgorsza rzecz to bycie w zawieszeniu )
Asiula1304
To akurat najlepsza rada. Ja szykowałam się do ciąży ponad rok, wyniki krwi co pół roku, dentysta, wizyty u ginekologa, USG piersi, rozszerzona cytologia, zdrowy tryb życia, siłownia itdDlatego lepiej przygotować organizm jeszcze przed pozytywnym testem![]()
U
użytkownik 221302
Gość
Dziewczyny mnie mało bo większość dnia śpię, mam zawroty głowy, boli mnie głowa, dziś zmierzyłam ciśnienie i 137/77 i 88 więc raczej od tego, jutro mam lekarza i zobaczymy. Jak dowiedziałam się o ciąży to odstawiłam na polecenie lekarza leki na nadciśnienie, a narazie mam kontrolować ciśnienie i zobaczymy
Paula. sz
Trzymaj się jeśli beta spada powinno samo się oczyścić.Dlatego najlepiej żeby obyło się bez niepotrzebnych zabiegów. Mam nadzieję, że będzie tak jak mówisz i tak się spotkamy. Tulę i wspieram mocno![]()
reklama
okurka
Aktywna w BB
Dziewczyny odebrałam wyniki badań i nie ogarniam do końca tych wyników toksoplazmozy. Skoro oba wyniki są w przedziale "niereaktywny" to znaczy że wszystko ok ? Skoro niereaktywny, to czemu w ogóle jest to powyżej 0?
Ja nawet nie mam kota żeby mieć się od kogo zarazić
Ja nawet nie mam kota żeby mieć się od kogo zarazić
Podziel się: