reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamy 2025

Hejka, to ile tutaj z nas jest nie pierwiastek?;) mam wrażenie, że dużo:) poprzednim razem miałam tylko kilka mam z kolejnymi dziećmi na grupie;) ile macie lat? Ja mam 41- ostatni dzwonek u nas już i ostatnia szansa.
33 na karku i jedno dziecię ☺️ u mnie brzuszka ciążowego nie widać, bo mam swoją oponkę sporą, ale spodnie zrobiły się ciasne przy tej samej wadze co przed ciążą, więc chyba coś jest na rzeczy 🙂

reklama
Ja mam rocznikowo 35 lat i jedno dziecko na stanie. U mnie też jest oponka nigdy nie byłam płaska jak deska, bo i cyc duży i oponka - waga teraz większa niż w ciąży z synem (wtedy 80kg na początku i 90 jak rodziłam) teraz mam 86kg wyjściowej i zobaczymy jak pójdzie w górę i z jaką wagą będę rodzić. Też już mam ciasne spodnie ale ja noszę tylko materiałowe na gumce, jeansy już dawno odstawiłam bo ogólnie nie wygodne

no ja też wc,esniej to z 64-65 zaczynałam, ale rodziłam z 72- dieta cud;) cukrzycowa, teraz zaczynam z 69. Ech cały czas się łudze że tak za kilka lat wrócę do tych 65😅 no i u mnie to właśnie jak przytyłam w tą zimę to brzuch mi duży się zribil i bez ciazy, zawsze też miałam wydatny brzuch mimo wagi, więc teraz to już w ogóle widać ta ciążę, a jeszcze bym wolała żebynikt nie wiedzialdopoki nie będzie wiadomo czy będzie trwała.

A jak wyglądają wasze brzuchy? Coś już widać?:)
ja mam wieczorem taki już widoczny ;p a rano całkiem mały.
U mnie niby widać tylko sadełko po zimie, ale kształt ciała jakoś jednak musi się zmieniać bo dżinsy muszę odpinać jak siadam, a byly idealne😅 biustonosz mnie gniecie w żołądek, masakra. Liczę na to że w przyszłym tygodniu się wreszcie ociepli i przerzucę się na sukienki 😁

U mnie niby widać tylko sadełko po zimie, ale kształt ciała jakoś jednak musi się zmieniać bo dżinsy muszę odpinać jak siadam, a byly idealne😅 biustonosz mnie gniecie w żołądek, masakra. Liczę na to że w przyszłym tygodniu się wreszcie ociepli i przerzucę się na sukienki 😁
No ja staniki z fiszbinami odrzuciłam po ciąży z synem - niewygodne to i wszędzie wchodzą te druty i gniotą. Więc teraz mam swoje mięciutkie staniki które noszą te cycki miseczka E/F

Robię dzisiaj krzywą. Jakie to jest niedobre 😭 wypicie tego jakoś przeżyłam, ale teraz po godzinie zaczyna mnie mdlić i odbijać się, a jeszcze do ostatniego pobrania trzeba wytrzymać 🙈

albo ten legendarny duphaston od 16dc. Masz owulkę 20dc? No to już nie masz

Hejka, to ile tutaj z nas jest nie pierwiastek?;) mam wrażenie, że dużo:) poprzednim razem miałam tylko kilka mam z kolejnymi dziećmi na grupie;) ile macie lat? Ja mam 41- ostatni dzwonek u nas już i ostatnia szansa.
To moja 6 ciąża , dwie straciłam i mam troje dzieci. 36 w tym roku mi stuknie 😁

Ja 35 i jedna córka 3 letnia :) co do brzucha ja z tych co mają płaski, wszystko mi się odkłada w biodrach 😀 ale już jestem na etapie odpiętego guzika 😆

reklama
Do góry