loumarie
Fanka BB :)
Ale spróbowałam ten ostatni zrobić zdjęcie przez apke i wyszło 15 więc może coś w tym jest..
Ja skanuję przez aplikację.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale spróbowałam ten ostatni zrobić zdjęcie przez apke i wyszło 15 więc może coś w tym jest..
ja skanuje przez aplikacje i tez mi jakos srednio to idzieLaski ja jeszcze o tej apteki, wrzuciłam dziś test i ma 8 a kreska jest wyraźniejsza jak na tym wczorajszymznowu cos zle robie?
Dodam, ze ustawiam juz dobrze te linie C i T..
Zobacz załącznik 1702247
No u mnie narazie tak samo idzieja skanuje przez aplikacje i tez mi jakos srednio to idziei tez mialam dzisiaj taka sytuacje ze wyrazniejsza kreska wyszla w przeliczeniu mniej
moze w kolejnym cyklu pojdzie mi to lepiej
ostatecznie wyszlo ze rosnie po kolejnym zdjeciu tylko nie wiem jak to sie ma do wiarygodnosci te moje zdjecia
a tak po za tym to wedlug apki jutro owulacja a po testach to tak daleko do piku ciekawe czy juz owulka wrocila mi czy ten cykl bedzie bez..
![]()
no u mnie tez ciemniejsza niz wczoraj i przedwczoraj takze czekam i zobaczymy śluz juz coraz ladniejszy wiec licze ze sie poprostu przesunieNo u mnie narazie tak samo idzieja na żywo widzę, że dziś ta kreska sporo ciemniejsza a na apce ma mniej jak wczoraj
no zobaczymy.
Starajcie się skanować te testy, w tym samym miejscu i z takim samym oświetleniem, wtedy powinno lepiej odczytywać.No u mnie narazie tak samo idzieja na żywo widzę, że dziś ta kreska sporo ciemniejsza a na apce ma mniej jak wczoraj
no zobaczymy.
Ja znowu nie wiem czy mam polegać na śluzie, bo w cyklu w którym zaszłam w ciążę ostatnio, to nie było wcale śluzu płodnegono u mnie tez ciemniejsza niz wczoraj i przedwczoraj takze czekam i zobaczymy śluz juz coraz ladniejszy wiec licze ze sie poprostu przesuniea z apka bede sie probowala poznac bo narazie srednio to wychodzi
![]()
Noooo to tak jak u mnieJa znowu nie wiem czy mam polegać na śluzie, bo w cyklu w którym zaszłam w ciążę ostatnio, to nie było wcale śluzu płodnego![]()
Czyli krótko mówiąc tak: śluz nie jest zawsze wyznacznikiem, testy - papierek, objawy- no niekoniecznie, lekarz usg - jak widać po wpisach potrafią się mylić, jaki z tego moral? Trzeba się bzykać co 2 dniNoooo to tak jak u mnie![]()