reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

🌸👶🏼MAJOWE KRESKI🌸👶🏼

reklama
Laski ja jeszcze o tej apteki, wrzuciłam dziś test i ma 8 a kreska jest wyraźniejsza jak na tym wczorajszym 😏 znowu cos zle robie?
Dodam, ze ustawiam juz dobrze te linie C i T..
Zobacz załącznik 1702247
ja skanuje przez aplikacje i tez mi jakos srednio to idzie 🫠 i tez mialam dzisiaj taka sytuacje ze wyrazniejsza kreska wyszla w przeliczeniu mniej 🙈 moze w kolejnym cyklu pojdzie mi to lepiej 🙈🙈 ostatecznie wyszlo ze rosnie po kolejnym zdjeciu tylko nie wiem jak to sie ma do wiarygodnosci te moje zdjecia 🙈 a tak po za tym to wedlug apki jutro owulacja a po testach to tak daleko do piku ciekawe czy juz owulka wrocila mi czy ten cykl bedzie bez..🤔🤔

ja skanuje przez aplikacje i tez mi jakos srednio to idzie 🫠 i tez mialam dzisiaj taka sytuacje ze wyrazniejsza kreska wyszla w przeliczeniu mniej 🙈 moze w kolejnym cyklu pojdzie mi to lepiej 🙈🙈 ostatecznie wyszlo ze rosnie po kolejnym zdjeciu tylko nie wiem jak to sie ma do wiarygodnosci te moje zdjecia 🙈 a tak po za tym to wedlug apki jutro owulacja a po testach to tak daleko do piku ciekawe czy juz owulka wrocila mi czy ten cykl bedzie bez..🤔🤔
No u mnie narazie tak samo idzie 😆 ja na żywo widzę, że dziś ta kreska sporo ciemniejsza a na apce ma mniej jak wczoraj 😏 no zobaczymy.

No u mnie narazie tak samo idzie 😆 ja na żywo widzę, że dziś ta kreska sporo ciemniejsza a na apce ma mniej jak wczoraj 😏 no zobaczymy.
no u mnie tez ciemniejsza niz wczoraj i przedwczoraj takze czekam i zobaczymy śluz juz coraz ladniejszy wiec licze ze sie poprostu przesunie 😃 a z apka bede sie probowala poznac bo narazie srednio to wychodzi 🙈

Starajcie się skanować te testy, w tym samym miejscu i z takim samym oświetleniem, wtedy powinno lepiej odczytywać.
Kolejna sprawa "peak" oznaczy Wam dopiero po kolejnym teście z niższą wartością jbc. Bo nie każdy o tym wie.
A no i zawsze możecie tu wrzucić, ktoś doradzi :D

no u mnie tez ciemniejsza niz wczoraj i przedwczoraj takze czekam i zobaczymy śluz juz coraz ladniejszy wiec licze ze sie poprostu przesunie 😃 a z apka bede sie probowala poznac bo narazie srednio to wychodzi 🙈
Ja znowu nie wiem czy mam polegać na śluzie, bo w cyklu w którym zaszłam w ciążę ostatnio, to nie było wcale śluzu płodnego 🫣

Rety a mnie chyba jeszcze jakieś zapalenie pęcherza się szykuje. No co chwilę dzisiaj chodzę do toalety. Nic niby nie piecze ani nie boli ale coś czuję że to kwestia czasu 😒

reklama
Do góry