Nicky95
Fanka BB :)
no ja pierwszy raz bo tak to mi się rzuciło w oczynigdy w życiu nie zwracałam na nie uwagi![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no ja pierwszy raz bo tak to mi się rzuciło w oczynigdy w życiu nie zwracałam na nie uwagi![]()
Ja po podejrzeniu guzka na piersi macam się codziennie jak biorę prysznicno ja pierwszy raz bo tak to mi się rzuciło w oczy![]()
A miałaś jakieś objawy ? Czy wyszło to przy okazji badania z innego powodu ?U mnie zaczyna się wędrówka po lekarzach, w rezonansie wyszło mi puste siodło tureckie, a to wpływa na gospodarkę hormonalną więc teraz szukać endokrynologa na nfz, który mi da skierowania na badaniaJednym słowem mam zalamkę...
![]()
Ja w sumie nie wiem, też nie zwróciłam uwagi, ale ja jestem po operacji biustu więc np mi zawsze sutki stojąno ja pierwszy raz bo tak to mi się rzuciło w oczy![]()
No to ja mam to samo i też pierwszy cykl po poronieniudziewczyny czy wam wszystkim wychodza idealnie te testy owu? ja robie od 10 dc 2 razy dziennie dzisaj 13dc i za bardzo z tym ciemnieniem kreski szału nie mawiadomo jeszcze jest czas, sluz jest aczkolwiek jak widac wyznacznik to nie jest, jakies kucie tez jest a kreski ledwo ledwo
chyba ze mnie kuje urojenie
ale jak tak patrze na niektore zdjecia to te kreski tak idelanie z dnia na dzien ciemnieja a u mnie to ledwo widac ze ciemnieja
z tylu glowy tez mam ze jednak to dopiero 1 cykl po 1 miesiaczce po poronieniu i tez moze sie cos rozlegulowalo i w sumie pierwzy raz je robie ale nie wiem juz sama
ale w sumie ostatni raz pozytyw tez mialam 2 dni pozniej niz miesiaczka wiec moze mam cos pozniej i nie zgrywa sie z bolami
![]()
A miałaś jakieś objawy ? Czy wyszło to przy okazji badania z innego powodu ?
U mnie kreska ciemniała dosłownie na dzień przed pikiem tylkodziewczyny czy wam wszystkim wychodza idealnie te testy owu? ja robie od 10 dc 2 razy dziennie dzisaj 13dc i za bardzo z tym ciemnieniem kreski szału nie mawiadomo jeszcze jest czas, sluz jest aczkolwiek jak widac wyznacznik to nie jest, jakies kucie tez jest a kreski ledwo ledwo
ale jak tak patrze na niektore zdjecia to te kreski tak idelanie z dnia na dzien ciemnieja a u mnie to ledwo widac ze ciemnieja
z tylu glowy tez mam ze jednak to dopiero 1 cykl po 1 miesiaczce po poronieniu i tez moze sie cos rozlegulowalo i w sumie pierwzy raz je robie ale nie wiem juz sama
ale w sumie ostatni raz pozytyw tez mialam 2 dni pozniej niz miesiaczka wiec moze mam cos pozniej i nie zgrywa sie z bolami
![]()
U mnie dosłownie ciemniały z godziny na godzinę. 15 dc jeszcze blade, 16 już prawie pik. To był jedyny cykl z testami dlatego kilka razy dodawałam kilka zdjęć jednego testuU mnie kreska ciemniała dosłownie na dzień przed pikiem tylkoI dużo osób ma tak,że nic nic, nagle pik i dalej nic
![]()
Tak u mnie było w tym cykludziewczyny czy wam wszystkim wychodza idealnie te testy owu? ja robie od 10 dc 2 razy dziennie dzisaj 13dc i za bardzo z tym ciemnieniem kreski szału nie mawiadomo jeszcze jest czas, sluz jest aczkolwiek jak widac wyznacznik to nie jest, jakies kucie tez jest a kreski ledwo ledwo
![]()