reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

🌸👶🏼MAJOWE KRESKI🌸👶🏼

reklama
U mnie zaczyna się wędrówka po lekarzach, w rezonansie wyszło mi puste siodło tureckie, a to wpływa na gospodarkę hormonalną więc teraz szukać endokrynologa na nfz, który mi da skierowania na badania 🤦‍♀️ Jednym słowem mam zalamkę... 😞
A miałaś jakieś objawy ? Czy wyszło to przy okazji badania z innego powodu ?

dziewczyny czy wam wszystkim wychodza idealnie te testy owu? ja robie od 10 dc 2 razy dziennie dzisaj 13dc i za bardzo z tym ciemnieniem kreski szału nie ma🙈 wiadomo jeszcze jest czas, sluz jest aczkolwiek jak widac wyznacznik to nie jest, jakies kucie tez jest a kreski ledwo ledwo🙈 chyba ze mnie kuje urojenie 🤣 ale jak tak patrze na niektore zdjecia to te kreski tak idelanie z dnia na dzien ciemnieja a u mnie to ledwo widac ze ciemnieja🙈 z tylu glowy tez mam ze jednak to dopiero 1 cykl po 1 miesiaczce po poronieniu i tez moze sie cos rozlegulowalo i w sumie pierwzy raz je robie ale nie wiem juz sama 🙈 ale w sumie ostatni raz pozytyw tez mialam 2 dni pozniej niz miesiaczka wiec moze mam cos pozniej i nie zgrywa sie z bolami🙈

dziewczyny czy wam wszystkim wychodza idealnie te testy owu? ja robie od 10 dc 2 razy dziennie dzisaj 13dc i za bardzo z tym ciemnieniem kreski szału nie ma🙈 wiadomo jeszcze jest czas, sluz jest aczkolwiek jak widac wyznacznik to nie jest, jakies kucie tez jest a kreski ledwo ledwo🙈 chyba ze mnie kuje urojenie 🤣 ale jak tak patrze na niektore zdjecia to te kreski tak idelanie z dnia na dzien ciemnieja a u mnie to ledwo widac ze ciemnieja🙈 z tylu glowy tez mam ze jednak to dopiero 1 cykl po 1 miesiaczce po poronieniu i tez moze sie cos rozlegulowalo i w sumie pierwzy raz je robie ale nie wiem juz sama 🙈 ale w sumie ostatni raz pozytyw tez mialam 2 dni pozniej niz miesiaczka wiec moze mam cos pozniej i nie zgrywa sie z bolami🙈
No to ja mam to samo i też pierwszy cykl po poronieniu 😏

A miałaś jakieś objawy ? Czy wyszło to przy okazji badania z innego powodu ?

Trafiłam do neurologa po wizycie na sor, we wrześniu miałam stłuczkę poważną samochodem i zaczynają wychodzić jakieś rzeczy typowo neurologiczne. Problem w tym, że nikt nigdy nie wpadł na pomysł ( przy wcześniejszych staraniach o syna) żeby zlecić badania przysadki pod kątem hormonów, a teraz to wyszło w rezonansie

U mnie kreska ciemniała dosłownie na dzień przed pikiem tylko :) I dużo osób ma tak,że nic nic, nagle pik i dalej nic :)

U mnie kreska ciemniała dosłownie na dzień przed pikiem tylko :) I dużo osób ma tak,że nic nic, nagle pik i dalej nic :)
U mnie dosłownie ciemniały z godziny na godzinę. 15 dc jeszcze blade, 16 już prawie pik. To był jedyny cykl z testami dlatego kilka razy dodawałam kilka zdjęć jednego testu 😆😆😆

Załączniki

• IMG_7917.png
    IMG_7917.png
    375,1 KB · Wyświetleń: 49
reklama
Tak u mnie było w tym cyklu 😬

Załączniki

• IMG_9728.jpeg
    IMG_9728.jpeg
    242,3 KB · Wyświetleń: 49
Do góry