kami1094
Fanka BB :)
Teoretycznie 24-36hI generalnie od piku owulka powinna być teoretycznie na drugi dzień?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Teoretycznie 24-36hI generalnie od piku owulka powinna być teoretycznie na drugi dzień?
Ja biorę infofem, bo ma największą dawkę inozytolu, chociaż ovarin wygodniejszy bo kapsułkiDziewczyny zastanawiam się nad wdrożeniem supla. Waham się nad ovarinem w tabletkach a miovelią pcos, któraś porównywała składy ? Macie jakieś opinie ? Ewentualnie co innego ?
Dodam, że od neurolog dostałam kompleks wit z gr B - urydynox.
Przecież to kreska!Czy to jest duszek czy jakis cien nadziei?
Dodam tylko ze to zdjęcie tak po.10-15min od testu, a w pinkach piszą zeby nie brać pod uwagę wyniku odczytanego po 10min?
#11dpo
Dla mnie to wyraźna kreska, powtórzyłabym wieczoremCzy to jest duszek czy jakis cien nadziei?
Dodam tylko ze to zdjęcie tak po.10-15min od testu, a w pinkach piszą zeby nie brać pod uwagę wyniku odczytanego po 10min?
#11dpo
Przecież to kreska!![]()
To nie cieńCzy to jest duszek czy jakis cien nadziei?
#11dpo
Ja widzę róż!Czy to jest duszek czy jakis cien nadziei?
#11dpo
Czułam w kościach, że wejdę i zobaczę jakąś kreseczkęAz serce zabiło mi mocniej..
Mam tylko ten sam pinki o czułości 10.. i boje sie ze robie sobie nadzieje niepotrzebnie, ale wieczorem to moze nic nie wskazać jak bedzie mocz rozcieńczony? Moze jutro rano przejdę sie na bete i progesteron?