reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

🌸👶🏼MAJOWE KRESKI🌸👶🏼

Załączniki

• IMG_20250511_102530.jpg
    IMG_20250511_102530.jpg
    155 KB · Wyświetleń: 47
  • IMG_20250511_102546.jpg
    IMG_20250511_102546.jpg
    142 KB · Wyświetleń: 49
reklama
Piersi w 2 fazie cyklu to wogóle zło, wczoraj używając sobie z mężem, jak byłam na plecach to żałowałam, że grawitacja istnieje bo ból 🍒 w tym cyklu u mnie to coś niesamowitego. Najbardziej mnie denerwuje, że do 🐒 mam bite 7 dni, a ciągle się boję, że np. mąż mi sprzeda w nie z łokcia w nocy, a tu jeszcze tyle czasu. Jak do tego dojdzie, że mnie w nie walnie to serio, będą o nim mówić w Ktokolwiek widział ktokolwiek wie. 🙈😂

Faktycznie 🤔 wiec pewnie też wybiorę coś innego.tutaj masz całe to zestawienie które ostatnio wpadło mi w oko
Co do ovarinu jeszcze to ja brałam po 2 kapsułki dziennie tak jak w ulotce.tez mam pcos.i w zasadzie cykle mi się w miarę unormowały i owulację są 🤔wiec nawet przy tych 2 kapsułkach też jakieś efekty są

Ja dzisiaj od 6 rano walczę z migreną i bólem zatok 🥲 wymiotowałam już 2 razy i czuję się strasznie przecierana.te pyłki na zewnątrz mnie wykończą..wysłałam chłopa do apteki po coś na alergię i renopuren zatoki bo tylko to mi pomaga 🥲 mam nadzieję że już po owulacji bo nie mam siły dziś już działać

Oooo dziękuję, postawię na fertistim, którego chwilowo nigdzie nie ma, ale i tak przymierzam się do wdrożenia od kolejnego cyklu 😊
Też właśnie chciałam go zacząć stosować ale nigdzie nie mogę dostać :( ale jak tylko się pojawi to napewno na niego zmienię.moj narzeczony też pije fertistim tylko ten dla mężczyzn

U mnie dzis tak jak na zalaczonym obrazku. Na cyfrowym buzka nie miga, paskowy ciemnieje. Przy dobrych wiatrach po poludniu moge wylapac pik bo teraz pilam w miedzyczasie. Czy moge poprosic o harmonogram bzykania? 😂 Wczoraj uskutecznialismy, co dalej? 😀

Załączniki

• IMG_0459.jpeg
    IMG_0459.jpeg
    2,8 MB · Wyświetleń: 29
  • IMG_0460.jpeg
    IMG_0460.jpeg
    258,2 KB · Wyświetleń: 29
Co do supli, to polecam fertistim, ruszył moje owulacje i to prawdopodobnie po nim udało mi się zajść, niestety ciążę niedonoszone 🥲 ale obecnie nie jest nigdzie dostępny 😭😭😭

reklama
Do góry