reklama
white_lotus
Fanka BB :)
Jesli bym nie robila testow to bym powiedziala, ze owulacja jest dzisiaj. Boli jajnik, sluzu duzo, wrazliwe sutki, „ciezkie” podbrzusze.
kami1094
Ale pik na teście wychwyciłaś dzisiaj, tak? Może być przecież tak, że zaczął się w nocy i faktycznie teraz masz dobre odczucia :-)Jesli bym nie robila testow to bym powiedziala, ze owulacja jest dzisiaj. Boli jajnik, sluzu duzo, wrazliwe sutki, „ciezkie” podbrzusze.
Patii26
Też mam nadzieję, że ma rację... Dramat ci lekarze. Większości się po prostu nie chce, takie mam wrażenie. Ja się zapytałam mojej czy ten biochem po poronieniu to wyrok, powiedziała, że absolutnie nie. Pytałam czy zaleca jakąś diagnostykę, powiedziała, że wiadomo, że mi nie zabroni, ale z jej strony nie ma na razie takiego wskazania, bo to niestety zdarza się bardzo często i nie musi świadczyć o niczym złym, a te sytuacje to według niej dwa osobne pechy. Chcę wierzyć, że ma rację.

Kurde, dzisiaj 15 DC cyklu a kreski dalej liche na owu. W kwietniu w 15 DC miałam piękny pik. Chyba mi się wszystko przesunie przez ten biochem, cykl się wydłuży pewnie.
xewee
Jest okOdswiezalam wyniki co 5min.. i sie w koncu doczekalam
Beta 36
progesteron 21 - czy ok?

RóżowaAura
Zaciekawiona BB
Hej dziewczyny! 
Dziś jestem 7dpo i wariuję...
Wczoraj czułam takie dziwne kłucia – zaczęło się od lewego jajnika, potem przeszło do prawego. Do tego ciężkie piersi, a dzisiaj (czyli 7dpo) kłucie w podbrzuszu i uczucie ciągnięcia. Latam do toalety dosłownie co 30 minut jak opętana 
Piersi dalej ciężkie, wyczuwam grudki i takie wypuklenia na brodawkach. Do tego jestem mega rozdrażniona i płaczliwa z byle powodu
Czuję też takie dziwne zimno, jakby mnie coś łapało – lekki katar, uczucie osłabienia, jak przy przeziębieniu…
Czy któraś z Was miała podobnie? Czy to może być objaw wczesnej ciąży czy raczej klasyczny PMS? Moja głowa już szaleje, chciałabym już wiedzieć…

Dziś jestem 7dpo i wariuję...

Piersi dalej ciężkie, wyczuwam grudki i takie wypuklenia na brodawkach. Do tego jestem mega rozdrażniona i płaczliwa z byle powodu

Czy któraś z Was miała podobnie? Czy to może być objaw wczesnej ciąży czy raczej klasyczny PMS? Moja głowa już szaleje, chciałabym już wiedzieć…

kami1094
A przypomnij ilu dniowe masz przeważnie cykle? W którym dniu przeważnie owu? U mnie okres powoli dobiega końca, już bardzo czekam na przyszły tydzień żeby móc testować, mam nadzieję, że się nic nie przesunie, bo znów będę schizować, a stres nigdy nie jest dobrym doradcąTeż mam nadzieję, że ma racjęI że teraz w maju nam się poszczęści.
Kurde, dzisiaj 15 DC cyklu a kreski dalej liche na owu. W kwietniu w 15 DC miałam piękny pik. Chyba mi się wszystko przesunie przez ten biochem, cykl się wydłuży pewnie.
white_lotus
No wczoraj ten pik byl na upartego, dzisiaj ewidentnie kreska ciemniejsza od kontrolnej.Ale pik na teście wychwyciłaś dzisiaj, tak? Może być przecież tak, że zaczął się w nocy i faktycznie teraz masz dobre odczucia :-)
kami1094
Wiesz, że to może być jedno i drugie, ale życzę Ci, żeby jednak nie PMSHej dziewczyny!
Dziś jestem 7dpo i wariuję...Wczoraj czułam takie dziwne kłucia – zaczęło się od lewego jajnika, potem przeszło do prawego. Do tego ciężkie piersi, a dzisiaj (czyli 7dpo) kłucie w podbrzuszu i uczucie ciągnięcia. Latam do toalety dosłownie co 30 minut jak opętana
Piersi dalej ciężkie, wyczuwam grudki i takie wypuklenia na brodawkach. Do tego jestem mega rozdrażniona i płaczliwa z byle powoduCzuję też takie dziwne zimno, jakby mnie coś łapało – lekki katar, uczucie osłabienia, jak przy przeziębieniu…
Czy któraś z Was miała podobnie? Czy to może być objaw wczesnej ciąży czy raczej klasyczny PMS? Moja głowa już szaleje, chciałabym już wiedzieć…![]()

reklama
white_lotus
Aaaa, czekaj, zle zrozumialam. Tak, ja bym powiedziala, ze pik dzisiaj. Ale w poprzednim cyklu najpierw objawy, 2 dni pozniej pik na tescie. Stad te moje watpliwosci co do 7 dni jesli chodzi o badanie progesteronu.Ale pik na teście wychwyciłaś dzisiaj, tak? Może być przecież tak, że zaczął się w nocy i faktycznie teraz masz dobre odczucia :-)