reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

🌸👶🏼MAJOWE KRESKI🌸👶🏼

reklama
... Dramat ci lekarze. Większości się po prostu nie chce, takie mam wrażenie. Ja się zapytałam mojej czy ten biochem po poronieniu to wyrok, powiedziała, że absolutnie nie. Pytałam czy zaleca jakąś diagnostykę, powiedziała, że wiadomo, że mi nie zabroni, ale z jej strony nie ma na razie takiego wskazania, bo to niestety zdarza się bardzo często i nie musi świadczyć o niczym złym, a te sytuacje to według niej dwa osobne pechy. Chcę wierzyć, że ma rację.
Też mam nadzieję, że ma rację 👍 I że teraz w maju nam się poszczęści.
Kurde, dzisiaj 15 DC cyklu a kreski dalej liche na owu. W kwietniu w 15 DC miałam piękny pik. Chyba mi się wszystko przesunie przez ten biochem, cykl się wydłuży pewnie.

Hej dziewczyny! 🥺
Dziś jestem 7dpo i wariuję... 🙈 Wczoraj czułam takie dziwne kłucia – zaczęło się od lewego jajnika, potem przeszło do prawego. Do tego ciężkie piersi, a dzisiaj (czyli 7dpo) kłucie w podbrzuszu i uczucie ciągnięcia. Latam do toalety dosłownie co 30 minut jak opętana 😅
Piersi dalej ciężkie, wyczuwam grudki i takie wypuklenia na brodawkach. Do tego jestem mega rozdrażniona i płaczliwa z byle powodu 😭 Czuję też takie dziwne zimno, jakby mnie coś łapało – lekki katar, uczucie osłabienia, jak przy przeziębieniu…

Czy któraś z Was miała podobnie? Czy to może być objaw wczesnej ciąży czy raczej klasyczny PMS? Moja głowa już szaleje, chciałabym już wiedzieć… 💔

Też mam nadzieję, że ma rację 👍 I że teraz w maju nam się poszczęści.
Kurde, dzisiaj 15 DC cyklu a kreski dalej liche na owu. W kwietniu w 15 DC miałam piękny pik. Chyba mi się wszystko przesunie przez ten biochem, cykl się wydłuży pewnie.
A przypomnij ilu dniowe masz przeważnie cykle? W którym dniu przeważnie owu? U mnie okres powoli dobiega końca, już bardzo czekam na przyszły tydzień żeby móc testować, mam nadzieję, że się nic nie przesunie, bo znów będę schizować, a stres nigdy nie jest dobrym doradcą

Hej dziewczyny! 🥺
Dziś jestem 7dpo i wariuję... 🙈 Wczoraj czułam takie dziwne kłucia – zaczęło się od lewego jajnika, potem przeszło do prawego. Do tego ciężkie piersi, a dzisiaj (czyli 7dpo) kłucie w podbrzuszu i uczucie ciągnięcia. Latam do toalety dosłownie co 30 minut jak opętana 😅
Piersi dalej ciężkie, wyczuwam grudki i takie wypuklenia na brodawkach. Do tego jestem mega rozdrażniona i płaczliwa z byle powodu 😭 Czuję też takie dziwne zimno, jakby mnie coś łapało – lekki katar, uczucie osłabienia, jak przy przeziębieniu…

Czy któraś z Was miała podobnie? Czy to może być objaw wczesnej ciąży czy raczej klasyczny PMS? Moja głowa już szaleje, chciałabym już wiedzieć… 💔
Wiesz, że to może być jedno i drugie, ale życzę Ci, żeby jednak nie PMS 🩷

reklama
Ale pik na teście wychwyciłaś dzisiaj, tak? Może być przecież tak, że zaczął się w nocy i faktycznie teraz masz dobre odczucia :-)
Aaaa, czekaj, zle zrozumialam. Tak, ja bym powiedziala, ze pik dzisiaj. Ale w poprzednim cyklu najpierw objawy, 2 dni pozniej pik na tescie. Stad te moje watpliwosci co do 7 dni jesli chodzi o badanie progesteronu.

Do góry