Roma_ntiko
Fanka BB :)
Ja witam się z zapaleniem ucha, dostałam antybiotyki 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja biorę Pregna Plus tylko :-)
Ja mam Prena CARE tak mi ginekolog poleciła i nic w sumie więcejDziewczyny jakie stosujecie suplementy z witaminami dla kobiet w ciąży?![]()
Mam bardzo podobnie byłam tylko na potwierdzeniu ciąży ( widziałam tylko pęcherzyk) a teraz dopeiro idę na prenatalne czyli ok 12-14 tyg i właśnie nie wiem czy powinnam jeszcze na coś się wcześniej umówić na jakieś kolejne USG żeby zobaczyć co tam się dzieje. A masz już może kartę ciazy założoną ?Ja też biorę progesteron dopochwowo i miał biały krem z niego na majtkach.
Powiem Wam że okropne to jest jak nie ma żadnych objawów ciąży. Cały czas się zastanawiam czy ta ciąża jeszcze jest. Oszaleć idzie. W pracy już powiedziałam i gratulowali :-) Oby dotrwać do grudnia.
Ja 30Hejka, to ile tutaj z nas jest nie pierwiastek?mam wrażenie, że dużo
poprzednim razem miałam tylko kilka mam z kolejnymi dziećmi na grupie
ile macie lat? Ja mam 41- ostatni dzwonek u nas już i ostatnia szansa.
Dzięki wielkie za pomocJa jestem pod stałą kontrolą jeśli chodzi o hormony bo mam hashi i w ciąży teraz wyniki co 4 tygodnie robię. Poprzednio miałam tsh 0,8 teraz mam 1,6. Endokrynolog mówiła że moge nawet mieć sytuacje że będzie nieoznaczalne bo będzie tak niskie w pierwszym trymestrze i to jest ponoć też ok. Dzisiaj miałam konsultację z tym 1,6 tsh i też ok.
Ale najlepiej zrobić sobie kontrole u endo. Nie wiem czy masz jakieś problemy z tarczycą i jak reszta wyników typu ft4 np.
To powiem Ci że mnie lekarz opitolił kiedyś jak poroniłam że wizyta za 4 tygodnie to za długi odstęp czasowy a dla własnego spokoju może warto żebyś poszła na kontrolną wizytę…pozdrawiam i trzymam kciukiMam bardzo podobnie byłam tylko na potwierdzeniu ciąży ( widziałam tylko pęcherzyk) a teraz dopeiro idę na prenatalne czyli ok 12-14 tyg i właśnie nie wiem czy powinnam jeszcze na coś się wcześniej umówić na jakieś kolejne USG żeby zobaczyć co tam się dzieje. A masz już może kartę ciazy założoną ?
Nie byłam nigdy u endo, bo nigdy nie miałam problemów właśnie.Ja jestem pod stałą kontrolą jeśli chodzi o hormony bo mam hashi i w ciąży teraz wyniki co 4 tygodnie robię. Poprzednio miałam tsh 0,8 teraz mam 1,6. Endokrynolog mówiła że moge nawet mieć sytuacje że będzie nieoznaczalne bo będzie tak niskie w pierwszym trymestrze i to jest ponoć też ok. Dzisiaj miałam konsultację z tym 1,6 tsh i też ok.
Ale najlepiej zrobić sobie kontrole u endo. Nie wiem czy masz jakieś problemy z tarczycą i jak reszta wyników typu ft4 np.
Zdrówka, wazne zeby sie doleczyc, antybiotyk pomożeJa witam się z zapaleniem ucha, dostałam antybiotyki![]()
Ja 37, trzecie dzieckoJa 30pierwsze dziecko
Przytulam bo znam ten bólJa witam się z zapaleniem ucha, dostałam antybiotyki![]()
Ja byłam raz na potwierdzeniu i w czwartek na wizycie serduszkowej a nadal mam strach że nic nie będzie. Kartę ciąży chciała mi w czwartek zakładać ale byłam prywatnie więc nie chciałam , a teraz w ten czwartek mam na NFZ i wtedy mi założy kartę ciąży. Ja bym poszła jeszcze przed prenatalnymi sprawdzić czy serduszko bije.Mam bardzo podobnie byłam tylko na potwierdzeniu ciąży ( widziałam tylko pęcherzyk) a teraz dopeiro idę na prenatalne czyli ok 12-14 tyg i właśnie nie wiem czy powinnam jeszcze na coś się wcześniej umówić na jakieś kolejne USG żeby zobaczyć co tam się dzieje. A masz już może kartę ciazy założoną ?