reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

🌸👶🏼MAJOWE KRESKI🌸👶🏼

Zwłaszcza że niedobor jodu ma jakieś 80% społeczeństwa..
Tsh faktycznie na początku suplementacji może wzrosnąć, ale później powinno być lepiej, tym bardziej,że jego wartość też jest skokowa często, wystarczy trochę stresu przed badaniem, czy inne niekorzystne dla organizmu rzeczy i już może wzrosnąć jego wartość:) dlatego ważne jest sprawdzanie całej trójki tarczycowej :)

reklama
Ja się mogę wypowiedzieć o fertilsafe, bo jego mi polecono i był łatwiej dostępny od conveive plus. W porównaniu z durexem jest bardziej wodnisty, jakby mniej silikonowy? No i nie szczypie, a o różnych czytałam różne opinie. 😊

No ja właśnie słabo reaguję na takie normalne lubrykanty.. 😬

te lubrykanty do starań są właśnie bardziej takie glutowate, przypominające naturalny śluz. A te durexowe dla mnie strasznie klejące, nigdy ich nie lubiłam. Te płodne są super 😂 chociaż nie pomagają w niczym... 😂

reklama
Do góry