reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

🌸👶🏼MAJOWE KRESKI🌸👶🏼

reklama
Dzięki za info. Tak szczerze to nie wiem, dopiero w tym cyklu mam styczność z tą apką dzięki wam, wcześniej robiłam testy dopiero tak od 11 dc i jak była mocna kreska (równa) to już dalej nie robiłam 🙊 dość mocno mnie dzisiaj boli podbrzusze bardziej po prawej stronie. No działaliśmy już rano, planowaliśmy znowu jutro rano bo mąż mówi, że nie wie czy podoła bo jest padnięty po powrocie 🙈
Ja też działam pierwszy cykl z premom dzięki dziewczynom 😀 fajne to. Wcześniej kretynka zapłaciłam za flo premium, niby dużo fajnych treści ale jakoś mnie to frustrowało

reklama
Do góry