Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale ten fertilasafe Ci polecam. Kupiłam za około 80 zł taki zestaw tuba + wielorazowy aplikator plus kilka gotowych tubek. Jest naprawdę spoko, tymbardziej, że mnie śluzem nigdy nie zalewałoNo ja właśnie słabo reaguję na takie normalne lubrykanty..![]()
Tez mamy ten.Ale ten fertilasafe Ci polecam. Kupiłam za około 80 zł taki zestaw tuba + wielorazowy aplikator plus kilka gotowych tubek. Jest naprawdę spoko, tymbardziej, że mnie śluzem nigdy nie zalewało![]()
Eee no u mnie pomógłte lubrykanty do starań są właśnie bardziej takie glutowate, przypominające naturalny śluz. A te durexowe dla mnie strasznie klejące, nigdy ich nie lubiłam. Te płodne są superchociaż nie pomagają w niczym...
![]()
Znaczy można tak uważać, ale wydaje mi się, że i bez tego by się udałoEee no u mnie pomógł![]()
Ja też działam pierwszy cykl z premom dzięki dziewczynomDzięki za info. Tak szczerze to nie wiem, dopiero w tym cyklu mam styczność z tą apką dzięki wam, wcześniej robiłam testy dopiero tak od 11 dc i jak była mocna kreska (równa) to już dalej nie robiłamdość mocno mnie dzisiaj boli podbrzusze bardziej po prawej stronie. No działaliśmy już rano, planowaliśmy znowu jutro rano bo mąż mówi, że nie wie czy podoła bo jest padnięty po powrocie
![]()
Myślisz, że to nie działa tak, że to się tam wpompowuje?Znaczy można tak uważać, ale wydaje mi się, że i bez tego by się udałoto jest po prostu zwykły lubrykant, który nie szkodzi plemnikom, nie ma właściwości teleportacji plemników do jajka
![]()
Absolutnie nie, jak masz dużo testów, można sikać i sikać…Ja już dzisiaj sikałam dwa razy na owulaka, 9dc, to już choroba.
Tak naprawdę to wszystko co pomaga naszej głowie w jakimś sensie działaMyślisz, że to nie działa tak, że to się tam wpompowuje?![]()