Pueria uno .Słuchajcie, a jakie stosujecie witaminy te z kwasem foliowym? Ja teraz stosowałam Omegamed, ale pomyślałam, żeby może je zmienic
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pueria uno .Słuchajcie, a jakie stosujecie witaminy te z kwasem foliowym? Ja teraz stosowałam Omegamed, ale pomyślałam, żeby może je zmienic
ProszęDziewczyny wstawiała chyba któraś z Was grafikę na której są polecane suple z inozytolem. Niestety nie zapisałam jej sobie, a teraz nie mogę tego znaleźć. Mogę prosić o ponowne wstawienie?![]()
Czy tak jest ok? Teraz mógł być trochę rozwodniony mocz. Może uda mi się zrobić jeszcze koło 23przez tą aplikację się uzależniłam
![]()
Ja biorę od Aliness methylo-folian + witaminy ciążowe, osobno wit D i żelazo + teraz mam letrox
Co to za profil?Proszę![]()
Właśnie teraz zamówiłam sobie Puerie. Zobaczę jak będziePueria uno .
Dzięki za info. Tak szczerze to nie wiem, dopiero w tym cyklu mam styczność z tą apką dzięki wam, wcześniej robiłam testy dopiero tak od 11 dc i jak była mocna kreska (równa) to już dalej nie robiłamJest ok, ja bym działała bo możliwe że o 20 już spada te LH.
Nie wiem jak u Ciebie, ale ja np. mam szybkie wzrosty i równie szybkie spadki.
No tylko że mi podnosiło tsh do 2.5 i ginekolog chciała zmniejszać lekami… zmieniłam suplement, tsh spadło.A mi właśnie moja endo kazała suplementowac jod, żeby poprawić pracę tarczycy![]()