LadyCaro
Fanka BB :)
no jeśli uprawiasz seks w płodne miesiąc w miesiąc przez kilka lat, to raczej już nie masz nadziei, że coś wyjdzieA to dlaczego, jeśli można zapytać?![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no jeśli uprawiasz seks w płodne miesiąc w miesiąc przez kilka lat, to raczej już nie masz nadziei, że coś wyjdzieA to dlaczego, jeśli można zapytać?![]()
Wiadomo kiedy transfer?no jeśli uprawiasz seks w płodne miesiąc w miesiąc przez kilka lat, to raczej już nie masz nadziei, że coś wyjdzie![]()
Właśnie myślałam o Tobie jak się dowiedziałam, że moja koleżanka zaszła w ciążę naturalnie po 6 latach....miała przystąpić do in vitro i się udało, samo....no jeśli uprawiasz seks w płodne miesiąc w miesiąc przez kilka lat, to raczej już nie masz nadziei, że coś wyjdzie![]()
będę o tym myśleć, jak wrócimy z wakacjiWiadomo kiedy transfer?
pięknie by było, ale już się nauczyłam. Cuda się zdarzają, tylko po prostu nie miWłaśnie myślałam o Tobie jak się dowiedziałam, że moja koleżanka zaszła w ciążę naturalnie po 6 latach....miała przystąpić do in vitro i się udało, samo....
Pięknie by było...
A jak teraz sytuacja u Ciebie ? Podchodzicie kolejny raz do ivf? Bo już nie pamiętam, może mi umknęło.to jak tak wszystkie opowiadacie, to Was informuję, że ja pewnie jutro będę mieć owulację, ale dla mnie to nie ma już absolutnie żadnego znaczenia![]()
Trzymam kciukiPoproszę o trzymanie kciuków jutro rano - partner ma urodziny, więc dwie kreski będą idealnym prezentemkreska nie musi być turbo ciemna, ale cień cienia nie przejdzie - facet raczej z tych, co rozróżnia pięć kolorów na krzyż
![]()
Hmm, trudno mi powiedzieć, na pewno bliżej okresu jestem nerwowa, ale zauważyłam, że w fazie dni płodnych jestem inna na twarzy, nie umiem tego opisać, ale jestem " ładniejsza", doslownie rysy twarzy mi się zmieniają i to obserwuje od lat.U mnie okres przeszedl i zapomnialam Was czytac przez caly dzien. Ale juz nadrobione. Czy Wy w zaleznosci od fazy cyklu tez macie rozne nastroje i checi? Ja po okresie to jestem jak nowo narodzona@Genadia gratulacje niech betka rosnie
![]()