reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

🌸👶🏼MAJOWE KRESKI🌸👶🏼

reklama
U mnie temperatura wogóle nie chce spadać więc 🐒 dalej ma mnie w d... 🤷🏻‍♀️ Nie wiem czy to serio od tego ucha czy dalej gniję w fazie lutealnej tylko o tym nie wiem. 🤷🏻‍♀️

Ostatnio marzłam w nocy trochę to rano miałam niskie temperatury, a dzisiaj po otworzeniu oczu miałam już 36.8 i tak od 5 dni w sumie, bo z dnia na dzień wybiło mi temperature o 0.5 stopnia🤦🏻‍♀️ Od godziny 9 siedzę już ze stanem podgorączkowym, a niby ucho mnie już nie boli. 🤡
I oczywiście, że musiało się to stać jak w końcu wyszło słońce i jest cieplej, no przecież. 🤡

U mnie temperatura wogóle nie chce spadać więc 🐒 dalej ma mnie w d... 🤷🏻‍♀️ Nie wiem czy to serio od tego ucha czy dalej gniję w fazie lutealnej tylko o tym nie wiem. 🤷🏻‍♀️

Ostatnio marzłam w nocy trochę to rano miałam niskie temperatury, a dzisiaj po otworzeniu oczu miałam już 36.8 i tak od 5 dni w sumie, bo z dnia na dzień wybiło mi temperature o 0.5 stopnia🤦🏻‍♀️ Od godziny 9 siedzę już ze stanem podgorączkowym, a niby ucho mnie już nie boli. 🤡
I oczywiście, że musiało się to stać jak w końcu wyszło słońce i jest cieplej, no przecież. 🤡
A sikane było ?🤣

Wyobrazcie sobie… Mowie, a, nasikam na patyk. Moze jakis chujocien chociaz czy cos. Mimo ze wiem, ze z duza doza prawdopodobienstwa nic nie wyjdzie. I co? Mam jakas dziwna serie (tak, wczoraj wieczorem pojebuska sikala 🙊) bo bardzo dziwnie absorbuje mocz. Dzisiaj postanowil w ogole ten wklad nie wciagnac moczu wobec czego test jest obsikany, ale dalej nic nie wiem 😂 Po prostu w ogole ta koncowka nie naciagnela moczu. Ech pink test, jak ja cie kocham 😂
To ja rano tak miałam z płytkowym pinkiem 🤣 nakropilam te 3krople,czekam czekam czekam.a one się wchłonąć nie chciały.przechylilam trochę test i się zalał 🤡 chyba mam za gęsty mocz 🤣🤣 zrobiłam strumieniowy które mi zostały z zeszłego miesiąca i oczywiście biel.

reklama
Do góry