reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

🌸👶🏼MAJOWE KRESKI🌸👶🏼

Trzymam kciuki 🤞
Tak, jak ja mojemu pokazywałam cienie to powiedziałam tylko " popatrz " taka szczęśliwa a on wziął przyglądał się i pyta " no jedna kreska tylko ?" 😂 Także oni tych cieni nie widzą 😅 my już jesteśmy na cienie wyczulone bo się ich doszukujemy i je potrafimy zobaczyć 😁

Mój mąż dopiero niedawno odkrył, że pozytywne mogą być nie tylko testy ciążowe, ale i owulacyjne. 👁
Tak oczywiście, że padło stwierdzenie - no ale zawsze mówiłaś, że 2 kreski to ciąża. 👁

reklama
U mnie okres przeszedl i zapomnialam Was czytac przez caly dzien. Ale juz nadrobione. Czy Wy w zaleznosci od fazy cyklu tez macie rozne nastroje i checi? Ja po okresie to jestem jak nowo narodzona😃 @Genadia gratulacje niech betka rosnie❤️
Ja na maxa, przed okresem to sama siebie denerwuje i seks może dla mnie nie istnieć, dodatkowo chcę zjeść wszytsko z lodówki.

Kochana. Mam szpital w domu
Dzisiaj do lekarza , najbardziej boje się znowu szpitala (nie ze mną) . Ze zwykłego katarku niewinnego przerodziło się w ropne zapalenie zatok, gardła i migdałek 😞 . Nie śpię od soboty w zasadzie ... Jestem jak robot.
O kurcze 😔 to zdrówka, oby szybko przeszlo i obyło się bez szpitala 😔

Hmm, trudno mi powiedzieć, na pewno bliżej okresu jestem nerwowa, ale zauważyłam, że w fazie dni płodnych jestem inna na twarzy, nie umiem tego opisać, ale jestem " ładniejsza", doslownie rysy twarzy mi się zmieniają i to obserwuje od lat.
Właśnie w tym cyklu nic mi nie grało, bo owulacji nie czułam, piersi nie bola a właśnie w tym przypuszczalnym okresie kiedy ona była to bylam "inna" i to widzialam w lustrze 🫣
mój mąż też mówi nie raz "o chyba masz płodne, bo tak ładnie wyglądasz" 🤭🤣

reklama
Mój też do mnie mówi co ty taka uśmiechnięta,nogi nawet ogolilas .
Jestem po depilacji laserowej głębokie okolice bikini .
Jak mi się chce to się odgonić nie może ode mnie.
Kiedyś zapytał czy cie czasem glowa boli?
Tak jak mam okres .🤣

Do góry