reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

🌸👶🏼MAJOWE KRESKI🌸👶🏼

A sikane było ?🤣

Dzień przed przewidywana 🐒 biel była totalna czyli w 24dc, na drugi dzień miałam lekkie plamienie z rana więc dla mnie to już sygnał, że zaraz 🐒 ale teraz mam zwykły śluz taki biały lepki i nic poza tym. PMS mi minął, plamienie mi minęło, nawet 🍒 mnie nie bolą. 🤷🏻‍♀️
No raczej jeśli nie rozkręci się to będę musiała sprawdzić, bo mąż mi zacznie oddychać na karku i wypytywać.

reklama
Dzień przed przewidywana 🐒 biel była totalna czyli w 24dc, na drugi dzień miałam lekkie plamienie z rana więc dla mnie to już sygnał, że zaraz 🐒 ale teraz mam zwykły śluz taki biały lepki i nic poza tym. PMS mi minął, plamienie mi minęło, nawet 🍒 mnie nie bolą. 🤷🏻‍♀️
No raczej jeśli nie rozkręci się to będę musiała sprawdzić, bo mąż mi zacznie oddychać na karku i wypytywać.
Ja bym zatestowala 😅

Ja wczoraj swoje przepłakałam, niby wiedziałam że szanse bardzo marne ale i tak co miesiąc to dołuje. Teraz mąż właśnie pojechał na badanie nasienia, wiem że to dla niego trudne więc cieszę się że zgodził się pójść i jakoś tak martwię się wynikiem. Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze chociaż z nim. Ja dzisiaj na cytologię i na te badania przed drożnością i mam tylko nadzieję, że 🐒 się nie zacznie 🤣

Slonce wyszlo to czlowiek werwy nabral. W godzine opierdolilam trzy strategiczne punkty, czyli punkt pobran, Pepco i apteka 😂 Tak zasuwalam ze az mnie teraz ledzwia ciagna. Zrobilam proga i uwaga! Estradiol. Podobno to sie liczy jakies ratio czy cos. Stosunek progesteronu do estradiolu. Ktoras slyszala o czyms takim? No i z racji tego, ze mam talent do rozpieprzania pieniazkow, szczegolnie meza, to jeszcze zrobilam… a jakze. Beta hcg 😂

reklama
Slonce wyszlo to czlowiek werwy nabral. W godzine opierdolilam trzy strategiczne punkty, czyli punkt pobran, Pepco i apteka 😂 Tak zasuwalam ze az mnie teraz ledzwia ciagna. Zrobilam proga i uwaga! Estradiol. Podobno to sie liczy jakies ratio czy cos. Stosunek progesteronu do estradiolu. Ktoras slyszala o czyms takim? No i z racji tego, ze mam talent do rozpieprzania pieniazkow, szczegolnie meza, to jeszcze zrobilam… a jakze. Beta hcg 😂
U mnie punkty strategiczne to labo, lumpeksy i biedronka 🤣 no częstym gościem jestem 😇😇😇
Co do bety, to już ja miałam w koszyku wczoraj, bo ta promka była, ale się w głowę popukałam 😆

Do góry