loumarie
Fanka BB :)
A sikane było ?![]()
Dzień przed przewidywana

No raczej jeśli nie rozkręci się to będę musiała sprawdzić, bo mąż mi zacznie oddychać na karku i wypytywać.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A sikane było ?![]()
Ja bym zatestowalaDzień przed przewidywanabiel była totalna czyli w 24dc, na drugi dzień miałam lekkie plamienie z rana więc dla mnie to już sygnał, że zaraz
ale teraz mam zwykły śluz taki biały lepki i nic poza tym. PMS mi minął, plamienie mi minęło, nawet
mnie nie bolą.
No raczej jeśli nie rozkręci się to będę musiała sprawdzić, bo mąż mi zacznie oddychać na karku i wypytywać.
Ja bym zatestowala![]()
Myślę, że tak, po antybiotyku to szczęście, że raczej się poprawia szybko, czasami nie ma wyboru, oby było lepiej@Lunaa09
Dziękuję dziewczyny. Ropne zapalenie zatok, gardła i ucha . Siet ! Antybiotyk dostał, liczę ,że pomoże![]()
Tak, jutro. Ale martwię się bo test z dzisiaj wygląda na jaśniejszy. Mąż mnie stawia do pionu, że to tylko papierki made in China i nie mam się tym sugerować. Oby miał rację.
U mnie punkty strategiczne to labo, lumpeksy i biedronkaSlonce wyszlo to czlowiek werwy nabral. W godzine opierdolilam trzy strategiczne punkty, czyli punkt pobran, Pepco i aptekaTak zasuwalam ze az mnie teraz ledzwia ciagna. Zrobilam proga i uwaga! Estradiol. Podobno to sie liczy jakies ratio czy cos. Stosunek progesteronu do estradiolu. Ktoras slyszala o czyms takim? No i z racji tego, ze mam talent do rozpieprzania pieniazkow, szczegolnie meza, to jeszcze zrobilam… a jakze. Beta hcg
![]()