reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

🌸👶🏼MAJOWE KRESKI🌸👶🏼

reklama
Robiliście już jakieś badania?
Ja tam miałam podstawowe, jakieś hormony, krew takie luźne rzeczy. Lekarz powiedział, że mam czekać cierpliwie, bo tak na ostro z testami owulki, staramy się dopiero 3cykle. Po kolejnych mamy przyjść, no to czekam, ale przysięgam, że dziś test to maiło nie rozebrałam żeby mieć pewność, że tam nie ma chociaż cienia z cienia.

Wiem, że dziewczyny się starają miesiącami i latami, i bardzo im współczuję. Ale normalnie dziś jak wychodziłam wyrzucić test spotkałam babeczkę która mówi: ,, o test ciążowy( nie wiem skąd wiedziała z takiej odległości) no ja zaskoczyłam, a nawet nie chcialam" -mowila to z papierosem w ustach, normalnie pozniej siedziałam w samochodzie i płakałam jak dziecko. Dziewczyny jak Wy to znosicie?

Ja tam miałam podstawowe, jakieś hormony, krew takie luźne rzeczy. Lekarz powiedział, że mam czekać cierpliwie, bo tak na ostro z testami owulki, staramy się dopiero 3cykle. Po kolejnych mamy przyjść, no to czekam, ale przysięgam, że dziś test to maiło nie rozebrałam żeby mieć pewność, że tam nie ma chociaż cienia z cienia.
No 3 cykle to krótko faktycznie, mi lekarz mówił,że do roku czas może zejść nawet i że to całkiem normalne

No 3 cykle to krótko faktycznie, mi lekarz mówił,że do roku czas może zejść nawet i że to całkiem normalne
Wiem, dlatego staram się być cierpliwa. Ale naprawdę wierzyłam w ten cykl, czułam ładnie owulację, miałam śluz płodny. Dziś rano obudziłam się przed budzikiem pełna entuzjazmu bo to 3cykl, i lekarz twierdził, że w ciągu 3 cykli zachodzi ponad 80% par. I nie wiem czemu sobie uroilam, że 3bedzie tym idealnym. Pierwsza córkę miałam właśnie z 3cyklu, może dlatego... Nie wiem...

Mąż już po badaniach nasienia a ja już świruje kiedy wyniki. Kojarzycie coś, kiedy mogą się pojawić? Powiedzieli mu w klinice, że do kilku dni. Ale jestem ciekawa

Mąż już po badaniach nasienia a ja już świruje kiedy wyniki. Kojarzycie coś, kiedy mogą się pojawić? Powiedzieli mu w klinice, że do kilku dni. Ale jestem ciekawa
różnie. W jednej klinice mieliśmy tego samego dnia, w innej kolejnego. A był i przypadek tu na forum, że wyniki były po 2 tygodniach, ale to raczej rzadkość

różnie. W jednej klinice mieliśmy tego samego dnia, w innej kolejnego. A był i przypadek tu na forum, że wyniki były po 2 tygodniach, ale to raczej rzadkość
Dziękuję, mam nadzieję, że będą dzisiaj lub jutro 😅 bo ja jak idę na jakiekolwiek badania to cały czas odświeżam stronę i nie mogę wytrzymać 🤣

reklama
Do góry