reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

In vitro 2024 - refundacja

reklama
Ja niestety na ławeczkę 💔

Mój doktor jest fanatykiem scretchingu endometrium a ze mialam juz 3 cykle temu, trzeba powtorzyć. Chciał nie chciał to chyba zrobimy te badania dla Paśnika i jesli tam nic nie wyjdzie to na moje oko transfer bedzie w okolicach 1-5 lipiec, a jeśli wyjdzie do cholera wie 😅

reklama
Samopoczucie bardzo dobre :) wczoraj betę robiłam i znowu piękny wynik 755 (dwa dni wcześniej było ~280) 🥹

Ahh tak, sorry! Biorę jeden zastrzyk agolutinu dziennie zamiast prolutexu. (Podziękowania dla @Brownie1992 ktora załatwiła mi ampułki z Czech ❤️). Do tego trzy razy dziennie tylko cyclogest. Trzy razy badałam proga i był koło 40 dzięki temu agolutinowi.
Rośnij Kropeczku 🥰🥰😍😍

Do góry