dzika_wiśnia1995
Zaangażowana w BB
MamuśkaSiostra?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
MamuśkaSiostra?
Czyli testy wyszły pozytywne tak ? Badałam betę ?Ja też robiłam do tej pory pinki, ale strumieniowe. Nigdy nie miałam żadnego cienia, nawet po czasie. Dopiero teraz na wyjeździe mi wyszły cienie, a po jakiś 10-15min kreseczki, i to wciąż ta sama seria co wcześniej.
Dziewczyno, co to jeden testNo jak nie jak takDzień przed
biało aż oczy piekły.
Od tamtej pory nie robiłam ponownie, bo ciągle się nabieram, że to już.Dziś śpię w bieli to może się namyśli i przestanie mnie robić w bambuko.
![]()
Ja pytam czy Ty jestes moja siostra bo zabrzmial opis jak o mojej mamieMamuśka
Wyślij zdj i testu ciążowego i owuostatni raz badałam betę 12.5 i była 656, więc już nieaktualna mocnoale oczywiście robię testy jak wariatka i cieszę się póki co tymi krechami, bo są solidne. Zrobiłam wczoraj też owulacyjny z ciekawości i faktycznie mega pik wychodzi. Dziękuję, że pytasz
![]()
Trzymam kciukiJak mi się ten czas do niedzieli dłuży… chcę już zbadać tego proga żeby wiedzieć czy w ogóle jest szansa na dziecko w tym cyklu. Cały czas źle mi z tym, że ostatni seks był w pik… a nie dzień po Piku.
Nie ma problemu, chociaż Wam się mogę pochwalić. Aż mnie mierzi, że nie mogę nikomu powiedziećWyślij zdj i testu ciążowego i owuchce popatrzeć na mocne krechy a nie tylko duszki
![]()
Tez mi testy owulacyjne wychodziły pozytywne .Nie ma problemu, chociaż Wam się mogę pochwalić. Aż mnie mierzi, że nie mogę nikomu powiedziećTzn. mogę wiadomo, ale jednak teraz to jest jeszcze jedna wielka loteria… Trzymam za Was dziewczyny mocno kciuki, czytam, kibicuję i przesyłam ciążowe wibracje
![]()
Cudownie się na to patrzyNie ma problemu, chociaż Wam się mogę pochwalić. Aż mnie mierzi, że nie mogę nikomu powiedziećTzn. mogę wiadomo, ale jednak teraz to jest jeszcze jedna wielka loteria… Trzymam za Was dziewczyny mocno kciuki, czytam, kibicuję i przesyłam ciążowe wibracje
![]()