reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

🌸👶🏼MAJOWE KRESKI🌸👶🏼

reklama
Ja też robiłam do tej pory pinki, ale strumieniowe. Nigdy nie miałam żadnego cienia, nawet po czasie. Dopiero teraz na wyjeździe mi wyszły cienie, a po jakiś 10-15min kreseczki, i to wciąż ta sama seria co wcześniej.
Czyli testy wyszły pozytywne tak ? Badałam betę ?

No jak nie jak tak 😀 Dzień przed 🐒 biało aż oczy piekły.
Od tamtej pory nie robiłam ponownie, bo ciągle się nabieram, że to już. 😅 Dziś śpię w bieli to może się namyśli i przestanie mnie robić w bambuko. 🤡
Dziewczyno, co to jeden test 😅 skoro okresu nie ma to śmigaj po kolejny i jutro rano sikaj, skoro masz cykle takie krótkie a tu się jednak wydłużają 😁

ostatni raz badałam betę 12.5 i była 656, więc już nieaktualna mocno 😁 ale oczywiście robię testy jak wariatka i cieszę się póki co tymi krechami, bo są solidne. Zrobiłam wczoraj też owulacyjny z ciekawości i faktycznie mega pik wychodzi. Dziękuję, że pytasz ♥️
Wyślij zdj i testu ciążowego i owu 😍 chce popatrzeć na mocne krechy a nie tylko duszki 😅

Wyślij zdj i testu ciążowego i owu 😍 chce popatrzeć na mocne krechy a nie tylko duszki 😅
Nie ma problemu, chociaż Wam się mogę pochwalić. Aż mnie mierzi, że nie mogę nikomu powiedzieć 🤭Tzn. mogę wiadomo, ale jednak teraz to jest jeszcze jedna wielka loteria… Trzymam za Was dziewczyny mocno kciuki, czytam, kibicuję i przesyłam ciążowe wibracje 🥰♥️

Załączniki

• IMG_3402.jpeg
    IMG_3402.jpeg
    905,4 KB · Wyświetleń: 102
  • IMG_3311.jpeg
    IMG_3311.jpeg
    1,2 MB · Wyświetleń: 104
Nie ma problemu, chociaż Wam się mogę pochwalić. Aż mnie mierzi, że nie mogę nikomu powiedzieć 🤭Tzn. mogę wiadomo, ale jednak teraz to jest jeszcze jedna wielka loteria… Trzymam za Was dziewczyny mocno kciuki, czytam, kibicuję i przesyłam ciążowe wibracje 🥰♥️
Tez mi testy owulacyjne wychodziły pozytywne .
Nigdy takiego peaku nie miałam jak w ciąży.

Teraz mam już negatywne lh I ciazowe i się cieszę bo beta po poronieniu spadła.
Gratuluję ciąży.

reklama
Do góry