Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trzymam za Ciebie kciuki! Na bank jutro będzie piękna kreseczka, musi być!!! Trzeba byc delikatnym i umiarkowanym ale optymistą.Oby to było to![]()
Ale nie ma co się też nastawiać bo później przychodzi rozczarowanie, smutek i ból ..Trzymam za Ciebie kciuki! Na bank jutro będzie piękna kreseczka, musi być!!! Trzeba byc delikatnym i umiarkowanym ale optymistą.![]()
Tak właśnie, zobaczymy rano..bo dziś nie dosyć że wczesnie to jeszcze z czwartego moczuAle nie ma co się też nastawiać bo później przychodzi rozczarowanie, smutek i ból ..
Wiem coś na ten temat.Dziękuję, choć to ogromny stres będzie do prenatalnych, tego się mega boję![]()
Mi w zeszłym miesiącu wyszedł pierwszy pozytywny test w dniu @, więc szansa jest. Fakt faktem byk to biochem ( pewnie za późnq implantacja ), ale jednak szansa jest.Owu miałam 12/13dc bo 11mialam pik.. przynajmniej tak mi się paski wybarwialy. No i czuję się jak na ,,te dni". Boli mnie brzuch, mam (.)(.) obolałe i twarde jak przed @. Libido mi spadło.. poczekam, niby masz rację, że szansa jest. Ale jak często się zdarza dwa dni przed żeby nic nie było, a później piękne zdrowe kreseczki?
Oby! Będę 12 tyg stac na głowie, aby nic nie wyleciało jak się udaWiem coś na ten temat.
Jeśli się uda to niech będzie dobrze
Moja Mama urodziła moją siostrę jak miała 43 lata.
Zle światło do zdjęcia, ale jak dla mnie to kreseczka różowaJa rano nasikalam na jakiś płytkowy z apteki o czułości 10 no i jakaś tam kreska jest..ale nie wiem jak z ich wiarygodnością bo nie robiłam ich nigdy.
Potem zrobiłam ten strumieniowy z tego samego moczu i znów trafił się jakiś felerny w którym wgl nie chciał mocz lecieć a jak się zrobił to ten barwnik tak sobie został..no i sama nie wiem
WidzęJa rano nasikalam na jakiś płytkowy z apteki o czułości 10 no i jakaś tam kreska jest..ale nie wiem jak z ich wiarygodnością bo nie robiłam ich nigdy.
Potem zrobiłam ten strumieniowy z tego samego moczu i znów trafił się jakiś felerny w którym wgl nie chciał mocz lecieć a jak się zrobił to ten barwnik tak sobie został..no i sama nie wiem