Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Noo o 4:30 bardzo ciężko zrobić sensowne zdjęcieJa rano nasikalam na jakiś płytkowy z apteki o czułości 10 no i jakaś tam kreska jest..ale nie wiem jak z ich wiarygodnością bo nie robiłam ich nigdy.
Potem zrobiłam ten strumieniowy z tego samego moczu i znów trafił się jakiś felerny w którym wgl nie chciał mocz lecieć a jak się zrobił to ten barwnik tak sobie został..no i sama nie wiem
Trzymam kciuki też za Ciebie,u ciebie też widzę kreseczkęWidzę![]()
Widać!!!!Wiecie co...dziś jestem jakieś 8dpo...wróciłam z pracy i nasikalam na test, na prosto nic nie widać, a pod kątem jakiś chujocien
Pewnie nawet na zdjęciu nie widać...Zobacz załącznik 1704270
No zobaczymy jutro co się z tego wykluje...Widać!!!!![]()
Powtorz i zrób kolejny testNo nie wiem właśnie tego płytkowego nigdy nie miałam.na żywo jest różowa ale ten drugi test zepsuł mi nastrój i jestem bardzo sceptycznie nastawiona![]()
Właśnie wyszłam z Rossmana z dwoma pinkami płytkowym i i jednym facelle strumieniowymPowtorz i zrób kolejny test![]()
Z tymi patykami to tak jak jaJestem po usg, owu była, jest ładne ciałko żółtea teraz proszę myślcie też o mnie w dobrej intencji tak jak ja myślę o Was
to będzie trudne przynajmniej 10 dni…
PS. A tyle się nastresowałam przez słabo wybarwiające się zasrane patyki!!!!![]()