reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

🌸👶🏼MAJOWE KRESKI🌸👶🏼

reklama
Ja rano nasikalam na jakiś płytkowy z apteki o czułości 10 no i jakaś tam kreska jest..ale nie wiem jak z ich wiarygodnością bo nie robiłam ich nigdy.
Potem zrobiłam ten strumieniowy z tego samego moczu i znów trafił się jakiś felerny w którym wgl nie chciał mocz lecieć a jak się zrobił to ten barwnik tak sobie został..no i sama nie wiem
Noo o 4:30 bardzo ciężko zrobić sensowne zdjęcie 🤣

Jestem po usg, owu była, jest ładne ciałko żółte ☺️ a teraz proszę myślcie też o mnie w dobrej intencji tak jak ja myślę o Was ❤️ to będzie trudne przynajmniej 10 dni…

PS. A tyle się nastresowałam przez słabo wybarwiające się zasrane patyki!!!! 😉

Dziewczyny! Mialam owulację ❤️❤️❤️
1000059037.jpg
O

reklama
Do góry