kami1094
Fanka BB :)
A ile dpo?Ja tylko wtrace niesmialo… ze nadal nie mam okresu takiego pelnowymiarowego![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A ile dpo?Ja tylko wtrace niesmialo… ze nadal nie mam okresu takiego pelnowymiarowego![]()
Białe spodnieJa tylko wtrace niesmialo… ze nadal nie mam okresu takiego pelnowymiarowego![]()
to jaki masz system przyjmowania duphastonu? Do dnia spodziewanej @? Pytam, bo mnie lekarka sugerowała w razie czego ciągnąć cykl do 32 dni.Też jakiś cień dzisiaj, pojebie mnie zaraz. Czy to możliwe, że wczoraj beta praktycznie 0, a dzisiaj coś ? Nie mam nadziei, ale zrobię jeszcze jutro rano test tylko kupię pinka strumieniowego bo tu jakiś test z apteki.
Wkurza mnie to bo biorę duphaston i dzisiaj powinnam odstawić jak nie ma ciąży, a tu niejasna sytuacja![]()
Moja mama była rybką z 29 lutego 72Aż z wrażenia sprawdziłam jaka data by mi przypadała jeśli kolejny cykl byłby udany i wypada mi 28.02/01.03.
Booooże, jak to tak na koniec lutego. Nie podoba mi się ta data wcale a wcale.Dobrze, że chociaż zodiakalne Rybki.
Moja mama była rybką z 29 lutego 72![]()
TakI jak to wtedy?
Jak coś to przesuwała urodziny dzień wcześniej/dzień później?![]()
,od 14dc przez 10dni’ ale tu mi uświadomiły dziewczyny, że może blokować owulację i wzięłam teraz 2 dni po Piku. Bo oczywiście lekarz nie powie. Chociaż jak o pierwsze dziecko się staraliśmy i już minął rok to przepisał mi ten duphaston bo przypomniał sobie o progesteronie (miałam w drugiej fazie 8/9/10, ale też często 4) i wzięłam od 14 i pykło za 1 razem. A teraz kilka cyklów biorę i robię testy owu i okazuje się, że np. w tym miesiącu prawdopodobnie miałam owulację 16 dc bo w 14 był pik. No i w zeszłym miesiącu biochemiczna, ale to też po Piku dopiero wzięłamto jaki masz system przyjmowania duphastonu? Do dnia spodziewanej @? Pytam, bo mnie lekarka sugerowała w razie czego ciągnąć cykl do 32 dni.
Nie ludze sie, ze to ciaza. Teoretycznie dzis powinnam dostac, ale nie zanosi sie na to.A ile dpo?
Tak tak, ja też biorę dopiero jak potwierdzę USG, że owu już była, bo faktycznie może zblokować. Czyli teraz od 15dc, tylko tak naprawdę nie ma pewności, że w 25 dc wyjdzie test. Wiem, że znacznej części może wyjść, no ale są różne przypadki. Ech, stresa mam jak to będzie.,od 14dc przez 10dni’ ale tu mi uświadomiły dziewczyny, że może blokować owulację i wzięłam teraz 2 dni po Piku. Bo oczywiście lekarz nie powie. Chociaż jak o pierwsze dziecko się staraliśmy i już minął rok to przepisał mi ten duphaston bo przypomniał sobie o progesteronie (miałam w drugiej fazie 8/9/10, ale też często 4) i wzięłam od 14 i pykło za 1 razem. A teraz kilka cyklów biorę i robię testy owu i okazuje się, że np. w tym miesiącu prawdopodobnie miałam owulację 16 dc bo w 14 był pik. No i w zeszłym miesiącu biochemiczna, ale to też po Piku dopiero wzięłam