kami1094
Fanka BB :)
Rozumiem. Trzymam jednak kciuki żebyś się pozytywnie zaskoczyła.Nie ludze sie, ze to ciaza. Teoretycznie dzis powinnam dostac, ale nie zanosi sie na to.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Rozumiem. Trzymam jednak kciuki żebyś się pozytywnie zaskoczyła.Nie ludze sie, ze to ciaza. Teoretycznie dzis powinnam dostac, ale nie zanosi sie na to.
Jakoś w dziwnym miejscu jest ta kreska, jakby za blisko kontrolnejTeż jakiś cień dzisiaj, pojebie mnie zaraz. Czy to możliwe, że wczoraj beta praktycznie 0, a dzisiaj coś ? Nie mam nadziei, ale zrobię jeszcze jutro rano test tylko kupię pinka strumieniowego bo tu jakiś test z apteki.
Wkurza mnie to bo biorę duphaston i dzisiaj powinnam odstawić jak nie ma ciąży, a tu niejasna sytuacja![]()
W marcu pierwszy cień 12dpo a w kwietniu w dniu spodziewanej @ 14dpo.A kiedy miałaś w marcu i kwietniu?
Dzięki.W marcu pierwszy cień 12dpo a w kwietniu w dniu spodziewanej @ 14dpo.
Ale że co, nie chcesz z nami rozmawiać, pipo?Dziewczyny czy ja mogę do Was dołączyć w czerwcu ? Na ławeczkę ? Nie będę się udzielać, tylko chciałabym śledzić Wasze poczynaniaPs. U mnie chyba będzie powrót do siebie po rozstaniu
![]()
Noo. Kontrolna ? Dlatego kupię pinka bo to jakiś z apteki. Ale to dopiero jutro zrobię rano na spokojnieJakoś w dziwnym miejscu jest ta kreska, jakby za blisko kontrolnej![]()
No ja bym miałam też termin na początek lutego, chyba 7.02w sumie to ja tez z terminem na 02.02![]()
Czasem potrzebna przerwa żeby uzmysłowić sobie pewne sprawy. Trzymam kciuki zeby już dobrze byłoDziewczyny czy ja mogę do Was dołączyć w czerwcu ? Na ławeczkę ? Nie będę się udzielać, tylko chciałabym śledzić Wasze poczynaniaPs. U mnie chyba będzie powrót do siebie po rozstaniu
![]()