reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

🌸👶🏼MAJOWE KRESKI🌸👶🏼

A pod jakim kątem wbijasz igłę ? Dobrze łapiesz wałeczek ? Ja jak trafiłam w naczynko to miałam siniaka i bolało, a jak czysto wbiłam to nic nie czułam. No i jak zrosty już były to też bolało. Współczuję 😩
Mąż wbija, tak jakoś chyba prostopadle.. ale nawet jak pierwszy raz robiła pielęgniarka to wyszedł siniol i bolało podanie.
A zmieniałas miejsce np na udo czy rękę?

reklama
Czekaj czekaj @xewee chodź jeszcze rozsiejemy ciążowe zarazki!
sneeze sneezing GIF
Haha :D

Po pierwsze to ja nie przyjmuję takiej opcji, żeby miał mi się z Wami urwać kontakt. Po drugie no to boję się ucieszyć, że znowu coś się wysra... 🥺 Czuję lędźwia od 5dpo. To bardzo wcześnie...
Jasne, rozumiem. Ja też się tego bałam i boję cieszyć z kresek.

reklama
Do góry