na poczatku mowil ze nie bylo nic wiecej a im wiecej myslal tym bardziej rozkminial i ja zaczelam sie po lrostu stresowacA co przyjaciel też nie pamięta totalnie nic ?
reklama
????a czy cos sie stanie jak nie doszlo do niczego a wzielam ta tabketke?
no cos za cos nie… chyba lepiej wziac jednorazowo jak nie jestem pewnaTrzeba było iść do ginekologa żeby sprawdził czy będzie owulacja czy nie.
Jak wzięłaś ją bez powodu,rozwalisz sobie cały cykl.to jest bomba hormonalna .
Lady Loka
Fanka BB :)
Ale to nikt poza Wami na tej imprezie nie był i Was nie widział?ellaone niby mizna do 5 dni po "stosunku"
niestety nie mam takiej osoby, nikomu nic nie mowilismy
Ale z każdą godziną jej skutecznośc spada. Największe szanse ma wzięta jak najszybciej.
Nic. Rozjedzie Ci sie cykl.a czy cos sie stanie jak nie doszlo do niczego a wzielam ta tabketke?
No nie do końca, bo po takim czasie faktycznie mozna było choćby iśc do ginekologa i popatrzeć, jak blisko jesteś owulacji. Pomysleć, ile masz do okresu i czy faktycznie jest jakieś ryzyko. My tych danych tu nie mamy.no cos za cos nie… chyba lepiej wziac jednorazowo jak nie jestem pewna
Nikt nas nie widzial nie bylo to na widoku..Ale to nikt poza Wami na tej imprezie nie był i Was nie widział?
Ale z każdą godziną jej skutecznośc spada. Największe szanse ma wzięta jak najszybciej.
Nic. Rozjedzie Ci sie cykl.
No nie do końca, bo po takim czasie faktycznie mozna było choćby iśc do ginekologa i popatrzeć, jak blisko jesteś owulacji. Pomysleć, ile masz do okresu i czy faktycznie jest jakieś ryzyko. My tych danych tu nie mamy.
Tak wiem ale w sobote i w niedziele apteki u mnie byly nieczynne, mozliwosc mialam tylko wczoraj no i wzielam ok 22 narazie jakis takich objawow nie mam zbytnio..
ostatni okres mialam 20 maja i trwal do 24. dostalam go po 25 dniach, jest to moj 3 okres od wyjscia z zaburzen odzywiania.
teroetycznie powinnam dostac albo 13 czerwca albo 18.
Posłuchaj już się zadziało. Tak, jak pisały dziewczyny możesz mieć przez jakiś czas huśtawkę hormonalną. Natomiast ja bym zrobiła potem badanie na choroby weneryczne - na wszelki wypadek.
reklama
Kitsune
Moderator
Przede wszystkim tak jak Ania napisała zrób badania. I koniecznie wizyta u ginekologa żeby sprawdził czy wszystko jest okej bo tabletcea czy cos sie stanie jak nie doszlo do niczego a wzielam ta tabketke?
Podziel się: