reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Ciagle logowanie i reklamy na cala strone.

Ja juz bym.wolała wielkie reklamy niż te filmiki, bo jak mam słuchawki to wyłączają mi muzykę. Plus jednak na forum dla matek zakladałabym, że większośc przegląda forum jak dziecko śpi.

Tak. Mi wyłacza szum 🙄
Na szczęście słucham na tyle cicho, że faktycznie raz włączyło się przy spaniu.

Ogólnie ja rozumiem, że zarabiać trzeba więc okej - niech będą reklamy, ale mogłoby się włączać bez dźwięku

reklama
Czy tylko u mnie jest powrót reklam na całą stronę, których nie da się wyłączyć?

Załączniki

• IMG_1321.png
    IMG_1321.png
    785,2 KB · Wyświetleń: 27
kurczę sprawdzę. Prośba, jak możecie screeny znowu zrobić i tu wrzucić, to poproszę.

Ostatnia edycja:
I u mnie ostatnio nietypowe sytuacja.
Zaczęłam wpisywanie odpowiedzi i mi wyskoczyła reklama zakrywająca wszystko, oprócz okienka do wpisywania treści 🤷‍♀️ Niestety zapomniałam zrobić screena. Jak się powtórzy, to wyślę. I mogłam sobie przewijać reklamę, a okienko odpowiedzi pozostawało wciąż na ekranie (nieruchome).

Ostatnie dwa dni co tylko wchodzę na forum, to zaczynam od takiej strony

Załączniki

• Screenshot_2025-06-03-01-32-10-689_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2025-06-03-01-32-10-689_com.android.chrome.jpg
    30,3 KB · Wyświetleń: 19
reklama
Ostatnie dwa dni co tylko wchodzę na forum, to zaczynam od takiej strony
My mamy kłopot, bo nam się takie coś nie wyświetla, w ogóle. Sprawdzamy, czy ktoś z was może w to kliknąć i czy to przenosi na jakąś stronę. Od kilku tygodni usiłujemy znaleźć, co to za cholera.

Do góry