reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Testy - Czerwiec

reklama
Nie mieszkam w Polsce i tutejsza opieka zdrowotna to totalna porażka.Na bete nie mam co liczyć a pierwsze usg jest tu zazwyczaj w 12-14 tygodniu :(

Poczekaj to był test owulacyjny -jak tak to negatywny
Jeśli ciążowy pozytywny
Testami owulacyjnymi nie diagnozuje się pcos .

Usg I badaniami
To tutaj to test ciążowy który zrobiłam z samego rana.
IMG_4209.jpeg

Ale około 15tej kurier przywiózł zamówienie z innymi testami (też 10hcg) i był zupełnie negatywny 🥺 więc chyba znów porażka..Jutro z rana powtórzę.
IMG_4243.jpeg

reklama
Myślałam że linie ewaporacyjne w niewaznym teście są zazwyczaj szare a w tym moim widziałam różowy odcień.Wiecie jednak jak to jest,człowiek czasem widzi to co chce widzieć

Załączniki

• IMG_4252.jpeg
    IMG_4252.jpeg
    161,1 KB · Wyświetleń: 60
Do góry