reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Testy - Czerwiec

reklama
Zalecenia lekarki.Śledzimy LH bo mam podejrzenie PCOS
😮😮 Ale to co? W celu diagnozy czegokolwiek nie robią usg? Pcos widać normalnie na usg, w każdym dniu cyklu.
A testami lh trudno mi sobie wyobrazić jak mogłaby wyglądać diagnoza. Co ma na nich wyjść jako potwierdzenie pcos?
Na Twoim miejscu (jeżeli nie będzie ciąży) podskoczyłabym prywatnie na usg przy kolejnej wizycie Polsce.

Poranny update:Nie jestem w ciąży 🥺😔
Oba testy mają ta sama czułość (10hcg) i ten z Premom jest snieznobialy.Widocznie trafiłam na wadliwa serie tych większych.
IMG_4271.jpeg

Właśnie bety tu nie robią 😔oni wogole nie uznają ratowania wczesnej ciąży itp

Oba testy są z porannego moczu,robione w tym samym czasie

Jeśli chodzi o ten większy,to kupowałam je z jednej apteki.Wyglada na to że mieli po prostu jakaś wadliwa serie.

Te pomarańczowe - Premom- mają u nas bardzo dobra reputację testów które podobno nigdy nie dają fałszywych wynikow.

Oba są 10hcg więc ciąży nie ma..😒

Jeśli chodzi o ten większy,to kupowałam je z jednej apteki.Wyglada na to że mieli po prostu jakaś wadliwa serie.

Te pomarańczowe - Premom- mają u nas bardzo dobra reputację testów które podobno nigdy nie dają fałszywych wynikow.

mimo wszystko jeszcze bym zastestowala ;)

Powiem ci jak było u mnie. Ogólnie mam regularne cykle i mniej więcej 13/14 dzień jest owulka.
Pierwsza ciąża 10 dpo, mocz popołudniu, piękna kreska praktycznie od razu. To było 5 dni przed spodziewaną miesiączką

starania numer 2.
Zakupiłam 10 testów step one z amazona NIBY 10 Miu…
Zadowolona 10 dpo, wiedząc że coś się zadziało zaczęłam nimi testować. I dupa blada 😳 dopiero mi zaskoczyły te testy 2 DNI przed spodziewaną miesiączką, 13 dpo i to jeszcze bardzo słabo.
Facelle z roska dało rade dużo lepiej. Zobacz różnice w wybarwieniu kreski, niby obydwa 10 miu
Nie spisywałabym na straty tego cyklu . 8-10 dpo to jeszcze bardzo wcześnie 🙂

Załączniki

• IMG_1862.jpeg
    IMG_1862.jpeg
    1,5 MB · Wyświetleń: 58
reklama
Cześć, ja mam doświadczenie z testami tej firmy. Ogólnie opinie są bardzo skrajne - moje doświadczenie jest takie, że testy absolutnie beznadziejnie się wybarwiają - przy becie 1830(!) w pierwszej ciąży było ledwo widoczna kreska. W kolejnym przypadku testy wychodziły mi negatywne, mimo że beta z krwi była dodatnia. Na Allegro ludzie piszą skrajne opinie - albo, że nie wykrywają ciąży, albo że dają fałszywe kreski.

Do góry