Paula. sz
Fanka BB :)
Watpie że fałszywie pozytywny.To tutaj to test ciążowy który zrobiłam z samego rana. Zobacz załącznik 1706387
Może za dużo wypiłaś
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Watpie że fałszywie pozytywny.To tutaj to test ciążowy który zrobiłam z samego rana. Zobacz załącznik 1706387
Zalecenia lekarki.Śledzimy LH bo mam podejrzenie PCOS
oba są z rana?Poranny update:Nie jestem w ciąży
Oba testy mają ta sama czułość (10hcg) i ten z Premom jest snieznobialy.Widocznie trafiłam na wadliwa serie tych większych.Zobacz załącznik 1706440
Nie mieszka w Polsceoba są z rana?
A nie masz możliwości iść na betę?
To rozwiało by wszystkie wątpliwości
mimo wszystko jeszcze bym zastestowalaWłaśnie bety tu nie robiąoni wogole nie uznają ratowania wczesnej ciąży itp
Oba testy są z porannego moczu,robione w tym samym czasie
Jeśli chodzi o ten większy,to kupowałam je z jednej apteki.Wyglada na to że mieli po prostu jakaś wadliwa serie.
Te pomarańczowe - Premom- mają u nas bardzo dobra reputację testów które podobno nigdy nie dają fałszywych wynikow.
Oba są 10hcg więc ciąży nie ma..![]()
Powiem ci jak było u mnie. Ogólnie mam regularne cykle i mniej więcej 13/14 dzień jest owulka.Właśnie bety tu nie robiąoni wogole nie uznają ratowania wczesnej ciąży itp
Oba testy są z porannego moczu,robione w tym samym czasie
Jeśli chodzi o ten większy,to kupowałam je z jednej apteki.Wyglada na to że mieli po prostu jakaś wadliwa serie.
Te pomarańczowe - Premom- mają u nas bardzo dobra reputację testów które podobno nigdy nie dają fałszywych wynikow.
Oba są 10hcg więc ciąży nie ma..![]()