To jest nas więcejO proszę, też jestem z Wrocka![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To jest nas więcejO proszę, też jestem z Wrocka![]()
Dwa. Jestem po rozwodzie z pierwszym mężem. 10lat razem i nie udało się tego uratować. Ale drogi mi się zeszły ze świetnym gościem, jestem zakochana jak małolata i tym razem to związek z wzajemnością, nie jest to moje małżeństwo, moje starania o dziecko, moje mieszkanie, moje ... tylko nasze. Wszytsko jest razem i wspólnie to naprawdę zupełnie inne podejście. Ale..... Mojemu teraz mówię, żeby uważał, bo do trzech razy sztuka..;pCzekaj...ile tych ślubów?
Mózg mi wybuchł. To chyba muszę nam kupić jakiś żel, macie coś do polecenia?
Jak bym mojego słyszała. On Tej wiedzy nie przyjmuje do wiadomości.... Co cykl muszę go ,, upominać " i przypominaćMój też już napisał że bez sensu i jak to tak![]()
To mój nawet nie protestował jak kupowałam, tylko niepotrzebnie wygadałam ile kosztowałMój też już napisał że bez sensu i jak to tak![]()
Ale to czekaj, z serduszkiem to od razu trzeba wyp*erdalać z kresek?Na ławkę wsadz, jeszcze będą przyrosty bety więc niech zostanie z nami w czerwcu, jeśli reszta oczywiście podziela moje zdanie![]()