reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

☀️🍒 W czerwcu czas na wielkie zmiany, dwie kreseczki wysikamy 🍒☀️

reklama
Czekaj...ile tych ślubów?
Dwa. Jestem po rozwodzie z pierwszym mężem. 10lat razem i nie udało się tego uratować. Ale drogi mi się zeszły ze świetnym gościem, jestem zakochana jak małolata i tym razem to związek z wzajemnością, nie jest to moje małżeństwo, moje starania o dziecko, moje mieszkanie, moje ... tylko nasze. Wszytsko jest razem i wspólnie to naprawdę zupełnie inne podejście. Ale..... Mojemu teraz mówię, żeby uważał, bo do trzech razy sztuka..;p

Dziewczyny będę dzwonić do gina umawiać się.
Kurcze tylko mniej więcej w jakim dniu myślę o 15 dniu cyklu żeby zobaczyć czy edometrium po poronieniu wygląda ok.
Gin w szoku ze tak szybko okres przyszedł bo progesteron był prawie 7 i spadł dość szybko bo 2 dni po badaniu i okres .

reklama
Do góry