Paula_i_dzieciaczki
Zaangażowana w BB
Dokładnie!Mój we wrześniu będzie miał rok i 8 miesięcy. Mam takie dni, że marzę o żłobku dla niego, ale zaraz potem jest mi żal, że miałby iść![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dokładnie!Mój we wrześniu będzie miał rok i 8 miesięcy. Mam takie dni, że marzę o żłobku dla niego, ale zaraz potem jest mi żal, że miałby iść![]()
Moja córka czymś takim (innej marki) bawiła się na sali zabaw i to był sztosDziewczyny macie jakieś polecajki zabawkowe nie za miliony monet, fajnie aktywizujące i rozwijające dla 3 latka ?
Moja córka czymś takim (innej marki) bawiła się na sali zabaw i to był sztos![]()
Mnie też, dlatego mam taką małą siateczkę pajacyków prazkowanychMnie też rozczulają te bobaski, tak samo ciążowe brzuchy i oczywiście malutkie ubranka![]()
Dziewczyny, córka się dostała do klasy pływackiej! Taki stres dziś bo na 60 dzieci miejsc 20...jeszcze kumpela rano dzwonila, że jej mały się nie dostalale uf..dostała się i to z przyjaciółka
![]()
Podglądam Was tu czasemZawsze mi jest tak głupio jak inne mamy wspominają ze zlobek nie absolutnie albo że była tragedia z zostawianiem. Moja córka poszła do żłobka jak nie potrafiła jeszcze siedzieć, czołgała się jak żołnierz, miała rok jak ją daliśmy i myślę że to była najlepsza decyzją. Miała spore opóźnienia w obrocie, siadaniu, raczkowaniu czy chodzeniu. Jej chęć dorównania innym dzieciom to była najlepsza rehabilitacja, patrzyła na inne i chciała tak jak one. Jadła to co inne dzieci, nałapała chorób to fakt ale za to w przedszkolu od zeszłego roku miała tylko 2 razy chorowanko i to po jeden dzień gorączki. Czy pękało mi serce jak ja zostawiałam? Nie, miała super panie które były "normalne" nie jojały, były sprawiedliwe dla wszystkich. Duży rozstrzał wiekowy też był super bo te 2 latki opiekowały się takimi maluszkami 6 miesięcznymi, pomagały Paniom a to pieluszkę przynieść a to chwilę pogłaskać jak bobasek płakał. Widzę jaka jest różnica u innych dzieci które do żłobka nie chodziły, nie są tak chętne do zabawy z innymi dziećmi, przez to moja córka miała trochę problem. Chciała siw bawić z dziećmi w jej wieku a one uciekały od niej na placu zabaw. Z kolei starsze dzieci uznawały ja za bobasa i nie chciały by im się plątała pod nogami. Wtedy jeszcze bardziej pokochała żłobek i zawsze chętnie szła. Dlatego ja będę się upierać ze żłobek jest super, zwłaszcza dla jedynaków
Gratulacje!!!Dziewczyny, córka się dostała do klasy pływackiej! Taki stres dziś bo na 60 dzieci miejsc 20...jeszcze kumpela rano dzwonila, że jej mały się nie dostalale uf..dostała się i to z przyjaciółka
![]()