reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Wątek dla mam,które starają się o kolejne dziecko :)

reklama
A o czym teraz dyskutujemy bym się nie wbiła między wódkę a zakąskę 🤣
Zapodajcie temat hahaha 😁
Ja mam maraton dentysty w tym mies, że sobą, że wszystkimi dziećmi 🤯
Na piątek proszę o kciuki, bo się okaże czy moja córa dostała się do klasy pływackiej, od wrzesnia zaczyna 1 klasę i mieliśmy tydzień temu testy sprawnościowe, oby się udało 😀

Zęby zęby... jestem teraz tak negatywnie nastawiona do dentystów... straciłam jeden prze covid bo wszyscy się wtedy zamknęli a miałam rozpoczęte kanałowe. Buzią spuchła i jedna jedyna dentysta zgodziła się mnie przyjąć ale ona tylko wyrwie beż leczenia. No i co było zrobić. Straciłam zęba 5tke górna, obok 6 zaczęła się psuć. Włożyłam w nią tyle kasy by uratować i co? 2 koła poszło się kochać i tak musiałam usunąć w grudniu. Aktualnie mam protezę na dwa zęby i jestem zadowolona. Póki mi się mie wygoi wszystko

Zapodajcie temat hahaha 😁
Ja mam maraton dentysty w tym mies, że sobą, że wszystkimi dziećmi 🤯
Na piątek proszę o kciuki, bo się okaże czy moja córa dostała się do klasy pływackiej, od wrzesnia zaczyna 1 klasę i mieliśmy tydzień temu testy sprawnościowe, oby się udało 😀

Trzymamy!
U nas egzamin do szkoły baletowej w sierpniu dopiero ☺️

To już zaciskam ✊
W czwartek się jeszcze dowiem czy mi dzieci na lipiec do przedszkola przyjęli 😏 choć wątpię...na 10 miejsc byliśmy 42 w kolejce 😆 no ale może...jakimś cudem.
Ojej 🫣

Mój młodszy dostał się do żłobka, więc idzie od września. Będzie miał rok i 7 miesięcy, starszak był dokładnie w tym samym wieku, ale jakoś mam wyrzuty sumienia 🙈

reklama
Ojej 🫣

Mój młodszy dostał się do żłobka, więc idzie od września. Będzie miał rok i 7 miesięcy, starszak był dokładnie w tym samym wieku, ale jakoś mam wyrzuty sumienia 🙈

Mój we wrześniu będzie miał rok i 8 miesięcy. Mam takie dni, że marzę o żłobku dla niego, ale zaraz potem jest mi żal, że miałby iść 🙈

Do góry