Ja znowu muszę rotacje zrobić, bo co chwilę jakieś okazję i się zbieraJa już nawet nie pamiętam czym bawią się 3latki
Teraz to mam tak dużo zabawek, że Stachowi na dzień dziecka nic nie kupiłam![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja znowu muszę rotacje zrobić, bo co chwilę jakieś okazję i się zbieraJa już nawet nie pamiętam czym bawią się 3latki
Teraz to mam tak dużo zabawek, że Stachowi na dzień dziecka nic nie kupiłam![]()
Ja to bym dzieciom kupowała zwierzątka pod każdą postaciąDziewczyny macie jakieś polecajki zabawkowe nie za miliony monet, fajnie aktywizujące i rozwijające dla 3 latka ?
Ja znowu muszę rotacje zrobić, bo co chwilę jakieś okazję i się zbiera![]()
U mnie dzieci mają górne piętro, tj 3 pokoje i łazienka, w sensie starszaki i ja tam wchodzę tylko jak mi kubków w kuchni brakujeWidziałam na IG jakąś rolkę o tym, że "zatęsknisz za bałaganem" - szczerze mówiąc w ogóle nie tęsknię, tzn. Basia wiadomo tam jest syf - ciuchów, kosmetyków, jakiś rzeczy do włosów itd.
Ale u Janka jest super, czyściutko, trochę książek, komputer i wystarczy![]()
Jej, czytam, że masz spokojne, wolne wieczory i zdeczko zazdraszczamU mnie dzieci mają górne piętro, tj 3 pokoje i łazienka, w sensie starszaki i ja tam wchodzę tylko jak mi kubków w kuchni brakuje
Ale prawda jest taka, że co jakiś czas muszę towarzystwem wstrząsnąć aby ogarnęli pokoje i łazienkęmoja córa starsza dluuugo trzymała porządek i o to dbała, a teraz? Wszystko wszędzie bo ciągle w biegu i się spieszy
![]()
Dziewczyny te ze starszakami, czy któreś wasze dziecko jeździło na obozy/kolonie? Bo Basia jedzie pierwszy raz w tym roku i nie wiem ile jej kasy dać![]()
Nasza córka była na obozie harcerskim ale to był taki mini obóz bo dwa dni tylko
A na kolonie jeździć nie chce więc na razie odpuszczamy temat![]()
Tak moi chłopcy jeżdżą na piłkarskie na tydzień przeważnie, ja daje 200zl i w razie czego dosyłam blikiemDziewczyny te ze starszakami, czy któreś wasze dziecko jeździło na obozy/kolonie? Bo Basia jedzie pierwszy raz w tym roku i nie wiem ile jej kasy dać![]()