reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Wątek dla mam,które starają się o kolejne dziecko :)

reklama
Ja znowu muszę rotacje zrobić, bo co chwilę jakieś okazję i się zbiera 😏

Widziałam na IG jakąś rolkę o tym, że "zatęsknisz za bałaganem" - szczerze mówiąc w ogóle nie tęsknię, tzn. Basia wiadomo tam jest syf - ciuchów, kosmetyków, jakiś rzeczy do włosów itd.
Ale u Janka jest super, czyściutko, trochę książek, komputer i wystarczy :D

Widziałam na IG jakąś rolkę o tym, że "zatęsknisz za bałaganem" - szczerze mówiąc w ogóle nie tęsknię, tzn. Basia wiadomo tam jest syf - ciuchów, kosmetyków, jakiś rzeczy do włosów itd.
Ale u Janka jest super, czyściutko, trochę książek, komputer i wystarczy :D
U mnie dzieci mają górne piętro, tj 3 pokoje i łazienka, w sensie starszaki i ja tam wchodzę tylko jak mi kubków w kuchni brakuje 😅
Ale prawda jest taka, że co jakiś czas muszę towarzystwem wstrząsnąć aby ogarnęli pokoje i łazienkę 😒 moja córa starsza dluuugo trzymała porządek i o to dbała, a teraz? Wszystko wszędzie bo ciągle w biegu i się spieszy 😳

Hejo! Chciałam dać znać, że byłam na rozmowie o nową pracę, dostałam ją! 😁 zaczynam od lipca 😁
A z innych dobrych wieści mężu przekonuje się co raz bardziej do kolejnego dzidziusia, juz mówi większymi konkretami, więc mam nadzieję, że za niedługo będę mogła dołączyć już tak pełnoprawnie do tego wątku i wątku kreskowego 😊
Mamy też od niecałego miesiąca szczeniaka - przypominam sobie, jak to było mieć malucha w domu - pobudki w nocy, zmiana pieluch (tu sprzątanie z podłogi 🙈) 😂

U mnie dzieci mają górne piętro, tj 3 pokoje i łazienka, w sensie starszaki i ja tam wchodzę tylko jak mi kubków w kuchni brakuje 😅
Ale prawda jest taka, że co jakiś czas muszę towarzystwem wstrząsnąć aby ogarnęli pokoje i łazienkę 😒 moja córa starsza dluuugo trzymała porządek i o to dbała, a teraz? Wszystko wszędzie bo ciągle w biegu i się spieszy 😳
Jej, czytam, że masz spokojne, wolne wieczory i zdeczko zazdraszczam 😁 nasze dziewczyny zasypiają same w swoim pokoju i łóżkach, też czytamy wieczorem itp. ale w nocy jest wędrówka ludów i młodsza praktycznie co noc ląduje u nas w łóżku, starsza najczęściej przychodzi tak nad ranem, choć już co raz rzadziej. No a chodzą spać koło 20

Dziewczyny te ze starszakami, czy któreś wasze dziecko jeździło na obozy/kolonie? Bo Basia jedzie pierwszy raz w tym roku i nie wiem ile jej kasy dać :D

Dziewczyny te ze starszakami, czy któreś wasze dziecko jeździło na obozy/kolonie? Bo Basia jedzie pierwszy raz w tym roku i nie wiem ile jej kasy dać :D

Nasza córka była na obozie harcerskim ale to był taki mini obóz bo dwa dni tylko :D
A na kolonie jeździć nie chce więc na razie odpuszczamy temat 😆

reklama
Do góry